Top 5 accesorii pentru telefon pe care trebuie sa le ai

Photo of author

By Razvan

Indiferent daca esti in masina, acasa sau pe strada, iti folosesti telefonul. Acest dispozitiv a devenit indispensabil pentru orice om.

Pe langa telefon, poti folosi mai multe accesorii care iti imbunatatesc experienta. Ped piata exista zeci de tipuri de accesorii de telefon, insa cei de la Sogest iti propun 5 variante, pe care le vei folosi constant.

5 accesorii de telefon pe care trebuie sa le ai

Incarcator auto

Cat de des ti s-a intamplat sa fii pe drum si sa-ti dai seama ca bateria telefonului este pe terminate? Un incarcator auto este solutia perfecta pentru a evita aceasta situatie. Pur si simplu conectezi incarcatorul in portul de bricheta al masinii si iti poti incarca telefonul in timp ce esti la volan.

Majoritatea incarcatoarelor auto sunt compatibile cu diverse tipuri de telefoane, insa este recomandat sa verifici specificatiile produsului pentru a te asigura ca este potrivit pentru dispozitivul tau.

Incarcator wireless

Daca esti in cautarea unei modalitati mai moderne si mai comode de a-ti incarca telefonul, un incarcator wireless este alegerea perfecta. Cu un astfel de dispozitiv, nu mai trebuie sa te incurci cu cabluri sau sa cauti porturile de incarcare. Pur si simplu asezi telefonul pe incarcator si acesta incepe sa se incarce automat, oferindu-ti libertate totala de miscare.

Un incarcator wireless utilizeaza tehnologia de inductie electromagnetica pentru a transfera energia catre telefonul tau, fara a fi nevoie de cabluri.

Majoritatea telefoanelor moderne sunt compatibile cu incarcatoarele wireless, insa este recomandat sa verifici specificatiile produsului pentru a te asigura ca este potrivit pentru dispozitivul tau.

Baterie externa

Cand esti pe strada si nu ai acces la prize, o baterie externa te poate ajuta sa te bucuri din plin de telefon. Aceste dispozitive portabile iti ofera posibilitatea de a-ti incarca telefonul oriunde te-ai afla, fiind ideale mai ales in vacante, acolo unde faci multe poze sau folosesti GPS-ul, consumand rapid energia telefonului.

Suport auto

Daca folosesti telefonul pentru nativare in timp ce conduci, un suport auto este absolut necesar pentru ate asigura ca telefonul este intr-o pozitie sigura si este vizibil. Un suport auto de calitate iti permite sa-ti montezi telefonul pe bordul masinii si sa il folosesti fara a fi distras de la drum.

Suportii auto monteaza de obicei pe parbriz, pe bord sau pe grila de ventilatie a masinii, folosind ventuze, clipuri sau alte sisteme de prindere.

Majoritatea suporturilor sunt ajustabile si pot fi utilizate cu diverse dimensiuni de telefoane.

Husa de protectie

Nu poti vorbi despre accesorii pentru telefon fara a mentiona o husa de protectie. O husa de calitate nu numai ca iti protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor si lovirilor, dar poate adauga personalitate dispozitivului.

Chiar si in cazul telefoanelor rezistente, o husa poate oferi protectie suplimentara impotriva zgarieturilor si deteriorarilor. Din fericire, ai de ales intre zeci de modele, de la cele din piele, pana la cele din silicon, metal sau chiar material textil.