Festivalul Rovegan, un eveniment pe care nu ai voie sa il ratezi in luna septembrie!

Photo of author

By Razvan

Ti-ai facut planuri pentru perioada 13-15 Septembrie? Daca nu, iti recomandam sa participi la Festivalul Rovegan ce se va desfasura la Palatul Parlamentului, in gradina Senatului.

Brandul al carui ambasador este Anca Turcasiu isi propune sa promoveze o alimentatie si un stil de viata cat mai sanatos, adunand sub aceeasi umbrela producatori si consumatori de produse alimentare sanatoase, fabricate la noi in tara.

​De ce sa mergi la Festivalul Rovegan?

Daca vrei sa inveti mai multe despre ce inseamna un regim de viata sanatos si, de asemenea, daca iti doresti sa gusti din cele mai calitative produse pesco-ovo-lactovegetariene, participarea la acest eveniment este o necesitate.

De stiut ca in cadrul evenimentului vei gasi si alimente de origine marina, asta pentru ca Festivalul Rovegan sustine pesco-vegetarianismul. Conform nenumaratelor studii stiintifice, dieta pesco-vegetariana ofera o multime de beneficii sanatatii omului. Consumand in mod regulat peste si fructe de mare, organismul uman are parte de acel aport necesar de acizi grasi omega-3, acestia fiind extrem de importanti pentru o functionare normala a creierului, inimii si nu numai. In plus, pestele si fructele de mare sunt, in general, bogate in proteine, fibre, minerale si vitamine, ajutand astfel la mentinerea unei sanatati optime.

​Ce vei descoperi la Festivalul Rovegan?

Pe langa informatii esentiale despre alimentatia sanatoasa si posibilitatea de a gusta si achizitiona produse romanesti pesco-ovo-lacto-vegetariene, aici afla despre diferite activitati ce incurajeaza protectia mediului inconjurator, de dezvoltare personala, de socializare, distractie, etc.

Iar daca esti un iubitor al alimentatiei vegetariene, vegane sau raw-vegane, ei bine, nu ar trebui sa ocolesti acest eveniment. Aici vei gasi reprezentanti HORECA pentru fiecare astfel de categorie.

Ia parte la acest festival unic pentru a invata despre cum alegerile personale pot sa iti ofere o sanatate mai buna, o stare de bine generala si un viitor mai verde!