4 motive pentru care sa dai examenul Cambridge

Photo of author

By Alexandra

Daca te-ai gandit sa dai examenul Cambridge la un moment dat, dar nu stii cu siguranta ca ai, intr-adevar, nevoie de el, ai ajuns in locul potrivit! Am cercetat toate detaliile si am gasit 4 motive pentru care merita sa depui efort, de exemplu sa urmezi niste cursuri Cambridge, pentru a primi acest certificat de limba engleza

Asadar, sa vedem daca te convingem!

  1. Certificatul Cambridge consolideaza orice CV

Multa lume vorbeste si intelege limba engleza, dar, din pacate, acest lucru nu este de ajuns pentru angajatori sau diverse oganizatii care sunt in cautare de vorbitori fluenti. Daca urmezi niste cursuri Cambridge, apoi treci examenul cu brio si primesti un certificat, ti se deschide usa catre o multime de oportunitati!

De exemplu, ai posibilitatea de a preda engleza pe diverse platforme online, unde te inregistrezi si muncesti in limita timpului disponibil. Aceste tipuri de platforme cer neaparat ca profesorii sa aiba un certificat de limba engleza, fie el Cambridge, IELTS sau altul.

Sau, de pilda, daca vrei sa tii traininguri de limba engleza la companii multinationale – in acest caz, ai, la fel, nevoie de un certificat.

Pe scurt, desi va trebui sa depui putin efort si timp pentru a te pregati de acest examen, rasplata va fi pe masura!

  • Certificatul Cambridge este valid la nivel international

Daca tot am vorbit despre cat de multe oportunitati ne ofera acest certificat, trebuie sa mentionam ca este valid la nivel international.

Daca unele certificate de limba trebuie echivalate, nu vei avea absolut nicio problema cu certificatul Cambridge. Ba mai mult, este considerat un document prestigios care iti atesta toate cunostintele de limba engleza – citit, vorbit, ascultat si scris. Pana la urma, in spatele acestor examene sta cea mai mare echipa de cercetare lingvistica din lume!

Asadar, nu ezita sa alegi unul dintre cursurile Cambridge disponibile la centrele de limbi. Iti va fi mult mai usor sa treci examenul cu brio daca esti pregatit de un profesor care cunoaste deja toate subtilitatile!

  • Examenele Cambridge sunt pentru toate nivelurile de limba

Nu trebuie sa ai un nivel avansat de limba engleza pentru a te inscrie la un examen Cambridge. Acest aspect este foarte important pentru studentii care vor sa evolueze, pentru ca le sporeste increderea in propriile forte si cunostinte si ii motiveaza sa continue studiul.

Deci, indiferent daca ai nivelul A1 sau C1/C2, te poti inscrie la examenul Cambridge, iar cand primesti certificatul si iti confirmi ca a meritat osteneala, te pregatesti pentru urmatoarea etapa a procesului de invatare!

  • La cursurile Cambridge vei afla lucruri noi

Daca decizi sa urmezi un curs de pregatire pentru examenul Cambridge, vei descoperi ca acestea sunt concepute special pentru aceasta testare. Nu sunt ca toate celelalte cursuri de limba, pentru ca graviteaza in jurul cerintelor impuse de acest examen international. Din acest motiv, vei avea posibilitatea de a invata o multime de lucruri noi la care altfel poate n-ai fi atras niciodata atentia.

Te-am convins sa-i dai o sansa? Foarte bine! Inscrie-te la unul dintre cursurile Cambridge de la Bsmart pentru a fi in cea mai buna forma intelectuala la examen!