Spune „Adio” tutorialelor greu de inteles! Alege un curs de programare care iti asigura succesul la angajare!

Photo of author

By Razvan

Avand in vedere ascensiunea continua de care se bucura tehnologia in ultimii ani, se poate afirma ca programarea a devenit o abilitate esentiala in multe domenii. Cunostintele de IT iti pot deschide usile catre o cariera de succes, fie ca esti pasionat de crearea aplicatiilor sau jocurilor, fie ca te pricepi la analiza datelor. Cu toate acestea, multi oameni se confrunta cu dificultati in a intelege si a aplica in mod corect conceptele complicate ale programarii.

Dar exista vesti bune! Acum exista o solutie care te poate ajuta sa depasesti aceste obstacole si sa iti indeplinesti visul de a deveni un programator profesionist! In loc sa te bazezi pe tutoriale care sunt greu de inteles, poti alege un mentorat de cursuri de programare de la WellCode care iti ofera toate instrumentele necesare pentru a invata si practica aceasta activitate intr-un mod simplu si eficient.

curs de programare
curs de programare

Acest program a fost gandit de Petru Trimbitas, un IT-ist si antreprenor cu o vasta experienta in companii precum Facebook si Google, in Statele Unite ale Americii. Daca esti in cautarea unui curs de programare, cu siguranta acest mentorat este cea mai buna optiune, intrucat si-a demonstrat eficienta de nenumarate ori! Sute de persoane au reusit sa treaca de la stadiul de incepator la cel de angajat de succes in domeniul IT, in doar 8 luni. Da, 8 luni in cadrul unui mentorat pot fi suficiente pentru a face o cariera in aceasta industrie mult ravnita!

Cursul de programare, chieia spre succes pe toate planurile!

Acest mentorat este mai mult decat programare, este un training care te va pregati la toate nivelurile, nu doar pentru cariera in domeniul IT. O diferenta majora intre acest program si unul organizat de alte companii consta in faptul ca Petru Trimbitas a integrat si un modul de dezvoltare personala. Practic, pe langa abilitiatile de programare pe care le vei dobandi, coachii de la acest curs de programare te vor ajuta sa iti stabilesti o rutina zilnica, sa iti gestionezi gandurile si emotiile, sa iti cresti puterea de concentrare etc.

In plus, spre deosebire de orice alt curs de programare obisnuit, acesta iti garanteaza sustinerea mentorilor nu numai pe parcursul trainingului, ci si in etapele viitoare, pana la angajare. Odata ce ai parcurs problemele in integralitate, ei te vor ajuta sa iti alcatuiesti portofoliul de proiecte si sa iti scrii propria aplicatie. Mentorii iti sunt alaturi in permanenta si iti ofera sfaturi valoroase, astfel incat sa reusesti sa obtii jobul mult dorit, dupa doar 8 luni!

Acesta performanta poate fi obtinuta doar daca respecti 3 conditii simple:

  • Sa dormi 8 ore / noapte;
  • Sa lucrezi mininum 15 – 20 ore / saptamana;
  • Sa asculti si sa respecti indicatiile mentorilor.

Daca respecti aceste reguli si dai tot ce este mai bun din tine in timpul acestui curs de programare care ia forma unui mentorat, cu siguranta iti vei indeplini obiectivul si vei evolua atat din punct de vedere profesional, cat si personal!

Acest mentorat este cheia spre o viata de succes! Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te chiar acum in programul care te va ajuta sa iti transformi toate visele in realitate!