Tine cont de aceste 3 lucruri inainte sa-ti cumperi rochia de mireasa!

Photo of author

By Razvan

Odata ce te-ai logodit, probabil ca primul lucru la care s-a indreptat mintea ta a fost rochia de mireasa. Iti doresti o rochie superba, care sa iti puna in valoarea silueta si care sa atraga doar complimente. Din pacate, insa, gasirea rochiei de mireasa perfecte nu este deloc usoara. Cu toate acestea, daca vei tine cont de sfaturile noastre, aceasta cautare poate fi mult simplificata.

​Seteaza-ti un buget si nu te abate de la el.

Pentru fiecare aspect al nuntii tale, trebuie sa stabilesti niste costuri pe care ti le permiti. La fel de important este sa fii deschisa in legatura cu acest aspect cu consultantul de vanzari al magazinului de unde vrei sa-ti cumperi rochia de mireasa. Fii sincera asadar cu privire la bugetul tau si cere consultantului sa nu-ti arate nimic care depaseste suma respectiva.

​Ia in considerare stilul personal.

O privire rapida asupra propriei garderobe te va ajuta sa iti faci o idee asupra stilului de rochie pe care sa il alegi. Uita-te bine in garderoba si scoate rochia ce iti place cel mai mult. Ce stil are? Poate ca ai dori ca in acest stil sa fie croita si rochia ta de mireasa. Daca, de exemplu, garderoba ta contine doar haine simple, ar trebui sa iei in considerare o rochie de mireasa in stil minimalist.

​Du-te la cumparaturi cu mintea cat mai deschisa.

Ceea ce arata fabulos pe un model intr-o fotografie poate sa nu fie potrivit pentru tine. Toata lumea are anumite dimensiuni si un anumit corp, asa ca ceea ce te astepti sa arate grozav poate sa nu fie prea magulitor pentru tine. Este important sa nu iti pui limite in gandire atunci cand iti cauti rochia de mireasa. Ceea ce crezi ca s-ar putea sa nu iti placa poate sa fie o rochie de care sa te indragostesti.

Desi ar trebui sa mergi cu cateva idei la intalnirea cu consultantul de nunti, ramai deschisa la minte fata de alte tipuri de rochii pe care consultantul ti le-ar putea sugera. O rochie care la prima vedere ar putea sa nu iti placa iti poate accentua silueta in cel mai bun mod posibil.