Iata de unde sa achizitionezi piese Husqvarna la calitate scandinava, dar preturi scazute!

Photo of author

By iAgency

Calitatea motoutilajelor produse de brandul scandinav Husqvarna este una remarcata de toti utilizatorii. Caracterizate de precizie si rezistenta indelungata, produsele fabricate de suedezi sunt printre cele mai vandute din intreaga lume.

Daca ai si tu o unealta produsa de acest brand, este important sa tii cont ca exista anumite componente care ar putea sa necesite inlocuiri periodice. Iata despre ce este vorba, dar si de unde poti cumpara piese Husqvarna la preturi foarte bune!

piese Husqvarna

De ce piese Husqvarna ai putea avea nevoie?

Cele mai populare utilaje produse de scandinavii de la Husqvarna sunt drujbele. Din acest motiv, piesele de motoferastrau sunt si cele mai populare elemente in cadrul magazinelor de specialitate. Daca ai o drujba pentru care ai putea avea nevoie de piese Husqvarna, trebuie sa stii ca cel mai des ai putea fi pus in situatia de a cauta urmatoarele solutii:

Lama – lama este una dintre acele piese care contribuie in mod decisiv la capacitatea unui motoferastrau de a taia bucatile de lemn. Aleasa in mod inspirat, lama garanteaza o productivitate excelenta si este si usor de intretinut.

Lantul – si lantul joaca un rol important in angrenajul drujbei. Acesta este, de altfel, componenta care intra in contact direct cu obiectele din lemn. El trebuie sa fie uns ori de cate ori este necesar si se poate ascuti, in cazul in care dintii se tocesc.

Brandul suedez produce lanturi foarte rezistente, care nu necesita ascutire inaintea fiecarei utlizari. De asemenea, poti sa apelezi si la piese compatibile cu drujba ta, aftermarket, acestea fiind deseori la un nivel bun de calitate.

Amortizoarele – amortizoarele pentru motoferastrau au rolul de a reduce nivelul zgomotului si vibratiilor produse de unealta. Acestea se gasesc in doua locuri: la motor si la maner.

Saibele si simeringurile – din cauza vibratiilor, saiba ambreiajului si simeringul de ambielaj se pot uza in mod frecvent si trebuie inlocuite. Gasesti pe piata atat variante originale de piese Husqvarna, cat si optiuni aftermarket.

De unde cumperi piese de calitate, la preturi accesibile?

Husqvarna este un producator de origine scandinava, cu o vechime de peste 300 de ani in domeniul producerii de unelte motorizate, folosite pentru usurarea sarcinilor gospodarilor si profesionistilor. Echipamentele suedezilor au o calitate exceptionala, insa trebuie sa fie si intretinute in mod corect, pentru a da randamentul scontat.

Parte din procesul de intretinere este inlocuirea pieselor uzate sau defecte cu unele noi. Locul in care gasesti variante de calitate este magazinul online generalmotor.ro. De acolo poti comanda online piese Husqvarna originale, precum si variante aftermarket sau second hand.

Este necesar sa identifici piesele de care ai nevoie, iar in acest sens drujba ta ar putea avea nevoie de o analiza din partea unui specialist. Fireste, daca ai suficienta experienta, poti identifica singur care este problema. Pe acelasi site, poti gasi usor informatii despre compatibilitatea pieselor disponibile cu modelul tau de drujba.

Si in privinta preturilor, ai beneficii importante. Piesele sunt disponibile la un cost foarte avantajos, inclusiv variantele originale. Ele fac deseori obiectul reducerilor si promotiilor atractive.

In plus, poti gasi variante la un pret mai mic, daca optezi sa cumperi piese aftermarket. Alege inteligent si asigura-te ca iti completezi motoutilajele cu piese de calitate, fara sa platesti un cost prea mare!