Saturday, February 24, 2024
Afli informatiile care conteaza


Stiluri de rochii de mireasă albe | edenbride.ro

Există multe stiluri și modele diferite din care să alegeți atunci când cumpărați o rochie de mireasă. Rochiile sunt alese…

By Alexandra , in Afaceri fashion Frumusete , at February 3, 2023

Există multe stiluri și modele diferite din care să alegeți atunci când cumpărați o rochie de mireasă. Rochiile sunt alese în funcție de dimensiunea, forma și potrivirea lor, pe lângă designul, stilul și materialul lor. În timp ce unele rochii de mireasă sunt potrivite pentru toate doamnele, altele sunt create special pentru cele cu o anumită formă a corpului. Este esențial să alegeți o rochie care să-și scoată în evidență frumusețea. Acesta este motivul pentru care obținerea rochiei ideale, de vis, necesită câteva luni și numeroase vizite la designer.

Unele dintre stilurile populare de rochii sunt prezentate mai jos, astfel încât să le puteți înțelege mai bine.

Rochie Empire Line – Talia unei rochii de linie imperiu este ridicată cu mult deasupra taliei naturale. Femeile de diferite forme ale corpului pot purta această rochie.

Rochia A-Line – Rochia în linie A are un vârf mic și un fund mai lat, precum litera A. Femeile de diferite tipuri de siluete, în special cele cu bustul mai mare, îl pot purta.

Rochia de bal – are o fustă plină, fluidă, care este conectată la un corset strâns. Deși se potrivește diferitelor forme ale corpului, această rochie de mireasă este cea mai potrivită pentru femeile în formă de pară sau subțire.

Trompetă – Fusta dreaptă a rochiei trompetă se întinde sub șolduri. Fusta are aspectul unui clopot de trompetă. Toate tipurile de corp ale femeilor tind să arate bine în această rochie.

Rochia de sirenă  – De la decolteu până la genunchi, rochia sirenă este constrângătoare. Fusta are fundul evazat. Pentru cele cu forme mai subțiri sau cei care se simt confortabil purtând haine potrivite, acest stil de rochie este ideal.

Rochii de mireasă albe cu accesorii

Cu bijuteriile potrivite, strălucirea și atractivitatea unei rochii albe pot fi subliniate în continuare. Alegerea corespunzătoare a accesoriilor poate fi o provocare, iar miresele poartă adesea cantități excesive de bijuterii. Mireasa ar arăta cel mai bine atunci când poartă bijuterii discrete și sofisticate pentru a-și evidenția trăsăturile deja uimitoare.

Stilul unor rochii de mireasă ieftine și decolteul ar trebui să fie luate în considerare atunci când alegeți cercei și coliere. Este crucial să selectați decorațiuni care să pună în evidență contururile feței și curba gâtului.

Mai jos este o listă cu cele mai bune alegeri de bijuterii pentru diferite decolteuri.

Gât înalt – Mireasa poate alege să poarte cercei sau știfturi cu o rochie cu decolteu înalt. Deoarece rochia ar acoperi deja gâtul, nu ar fi necesare bijuterii. Cerceii statement sunt cea mai bună alegere pentru o rochie cu decolteu fără bretele.

Gâtul gol – ar arăta mai bine cu un colier scurt sau un choker. De obicei, cerceii cu pictură arată cel mai bine cu rochii cu decolteu deschis. Mireasă ar putea purta un choker și cercei asortați în locul unui colier imens.

Decolteu barcă – Un colier cu o perlă, piatră sau diamant ar fi alegerea ideală pentru un decolteu barcă. Știfturile colorate sunt o opțiune pentru cei cărora le place un aspect mai îndrăzneț.

Decolteul de pe umăr –  cerceii atârnați arată de obicei superbi cu un decolteu de pe umăr. O altă opțiune potrivită este un choker cu știfturi.

Rochiile de mireasă albe sunt mereu în stil și sunt foarte râvnite pentru eleganța lor discretă. Sunt o opțiune populară pentru nunțile creștine convenționale datorită valorii lor simbolice. Există multe tipuri și modele diferite disponibile astăzi, iar atunci când sunt purtate cu accesoriile potrivite, ele vor transforma mireasa într-o prințesă dintr-un basm.