Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Sfaturi pentru achiziționarea de bijuterii handmade | Ilisio.ro

Mișcarea către cumpărarea locală, în cantități mici și manual devine din ce în ce mai populară, ca reacție la monotonia…

By Alexandra , in Afaceri fashion , at February 10, 2023

Mișcarea către cumpărarea locală, în cantități mici și manual devine din ce în ce mai populară, ca reacție la monotonia producției de masă. Bijuteriile produse manual nu fac excepție. Un colier sau o brățară artizanală nu este doar un articol unic, care vă subliniază simțul unic al stilului, dar calitatea sa este, fără îndoială, superioară celei a articolelor fabricate în fabrici necunoscute, potențial nesigure din străinătate. Cu toate acestea, nu toate bijuteriile realizate manual sunt create în mod egal, așa că ai grijă.

 Cu toții am trăit acel moment groaznic în care o pereche de cercei lungi se rupe, lăsându-te în genunchi în căutarea de mărgele împrăștiate pe podea. Acest scenariu nefericit poate fi evitat dacă bijuteriile pe care le alegeți sunt realizate cu sârmă puternică. După cum puteți vedea, sârma folosită pentru a înșira mărgele pe bijuteriile dumneoastra este foarte importantă. Există mai multe tipuri de fire, iar unele pur și simplu nu sunt la fel de puternice, evită-le dacă poți.

Bijuteriile sunt un plus distractiv pentru garderoba oricui și sunt simplu de purtat, oferit cadou și depozitat. Problema este că, dacă șnurul de întindere este slab sau de calitate scăzută, s-ar putea rupe cu ușurință sau poate deveni prea slăbit. Toate soiurile, de la cablu extensibil la fibre extensibile, au fost încercate și evaluate și s-a descoperit că nu îndeplinesc toate standardele de calitate. Din păcate, acest lucru înseamnă că nu putem folosi șnur elastic pentru mărgelele mai mici, cum ar fi perlele de apă dulce și alte mărgele cu găuri mici.

Bijuteriile realizate manual dețin un stil special

Dacă o bijuterie realizată manual este de nivel înalt sau scăzut poate fi determinat frecvent de calitatea materialelor. Unele bijuterii ieftine au o acoperire exterioară care se va desprinde în curând în timp ce le porți, ceea ce duce la ciobiri dacă intră în contact cu alte bijuterii pe care le-ai stivuit deasupra lor sau cu hainele tale.

Pentru că aproape totul trebuia făcut și apoi înșirat pe un lanț sau șuviță, acele bijuterii copacul vieții erau normale. Femeile au îmbrățișat rapid tendința de a purta bijuterii cu simboluri. A crescut într-un sector de modă considerabil în ultimii ani și vine într-o varietate de greutăți, lungimi, țesături și culori. Chiar și bijuteriile de casă sunt în creștere în popularitate. O mulțime de persoane au început să-și transforme ceasurile în bijuterii cu diferite accesorii și se răspândesc ca focul.

Aceste obiceiuri își au rădăcinile în obiceiuri străvechi care au fost transmise din generație în generație de mulți ani. Fiecare cultură are propria sa interpretare unică asupra modului în care este fabricată sau a materialelor folosite, dar majoritatea folosesc o formă de bijuterii cu mărgele pentru a semnifica lucruri importante sau chiar pentru a promova noțiunea de frumusețe. Acum poți găsi tipul de bijuterii care să însemne cu adevărat ceva pentru tine, deoarece există atât de multe posibilități accesibile. Sunt diferite modele si forme care avantajează orice ținută de orice vârstă si care vor stii sa îți acapareze atenția.

Comments

comments