Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Dezvoltarea rochiei de mireasă albă | edenbride.ro

De îndată ce tendința spre alb a devenit evidentă, a crescut. Deși modă a evoluat în timp, rochiile de mireasă…

By Alexandra , in Topuri din lume , at October 10, 2022 Tags:

De îndată ce tendința spre alb a devenit evidentă, a crescut. Deși modă a evoluat în timp, rochiile de mireasă albe au devenit în cele din urmă standardul în Occident. Dar nu a fost o surpriză rea, pentru că la scurt timp după aceea, femeile de rang social înalt au început să poarte o rochie de mireasă printesă albe în toată Europa și America. Reginei Victoria este creditată pentru că a început popularitatea rochiei de mireasă albă, chiar dacă au existat cazuri sporadice în care alte femei purtau alb înaintea ei. În timp ce unele femei încă optau pentru diverse nuanțe pentru ținuta de mireasă, tendința spre alb a apărut în urma nunții Reginei Victoria.

Deși albul sau aproape alb rămâne cea mai populară culoare a rochiei, miresele continuă să-și personalizeze ținuta de nuntă, iar acum există mai multe opțiuni. Accentele colorate pe rochii, rochiile de mireasă blush și modelele solide sau cu modele au fost toate tendințe populare.

Este fascinant să vezi cum rochiile de mireasă istorice s-au schimbat de-a lungul timpului ca răspuns la diferite influențe. Stilurile de rochii de mireasă purtate de femei au fost foarte influențate de cultură, clasa socio-economică și obiceiurile predominante. Cu rochii în stil prințesă cu mâneci umflate voluminoase, și-a făcut loc în ținuta de mireasă. Taffeta a fost folosită frecvent pentru a face rochii, iar straturile de dantelă și tul erau la modă. Deși au existat multe alternative de îmbrăcăminte diferite de-a lungul anilor, rochia în formă de A a fost o alegere comună.

Revoluția economică

Până la începutul secolului, revoluția industrială a făcut ca miresele să cumpere o nouă rochie de mireasă mai accesibilă, iar albul a devenit alegerea populară. Modă și tendințele zilei au fost urmate de aceste rochii și o fac și astăzi. Atât în​​Europa, cât și în America, albul continuă să fie cea mai populară nuanță pentru rochiile de mireasă.

În plus, ținuta femeilor de ziua nunții a fost afectată de monarhie, aristocrație, de stilul bogat, de celebritate și de prosperitatea individuală sau de constrângerile financiare. Deoarece acum există mai multe posibilități pentru costume care preiau numeroase inspirații etnice sau istorice. Femeile au acum mai multă putere ca niciodată și rochiile sunt influențate de designeri de lux. Sunt mai puțin costisitoare, rochii adevărate vintage sau chiar stiluri casual care reflectă acceptarea nunților de astăzi. Miresele moderne pot alege dintre nenumărate rochii în timp ce rochia albă este adesea standardul modern, nu toate miresele se simt obligate să urmeze moda.

Mireasa de azi poate alege practic orice stil pentru nunta ei. Fără îndoială, va arăta uimitor în orice stil, indiferent dacă optează pentru o rochie de designer elaborată sau pentru o rochie de mireasă pe o plajă mai relaxată. Rochii mireasă ieftine albe formale au început să devină populare. Nuanțele strălucitoare, cum ar fi albastru, verde sau roz, au căzut din favoarea nuanțelor de alb precum crem, alb murdar sau fildeș. La sfârșitul zilei, rochia în care te simți cel mai atractiv și confortabil ar trebui să fie aleasă pentru ocazia ta specială.

Comments

comments