Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


De ce sa alegi un gard din WPC – cele mai importante beneficii pe care ti le ofera!

Gardul este elementul care imprejmuieste o gospodarie. Acesta are roluri multiple si capacitatea sa de a-si indeplini aceste roluri este…

By Alexandra , in Casa si gradina , at October 30, 2022 Tags:

Gardul este elementul care imprejmuieste o gospodarie. Acesta are roluri multiple si capacitatea sa de a-si indeplini aceste roluri este influentata in mod decisiv de calitatea materialului din care este produsa structura. In prezent, printre cele mai cautate modele sunt cele de gard din WPC. Acestea sunt produse dintr-un material care se remarca atat prin rezistenta, cat si prin proprietatile sale estetice.

Proprietatile acestor garduri sunt unele care prezinta interes pentru toti gospodarii care vor sa isi protejeze locuinta in mod eficient. Inclusiv cei care au copii sau animale de companie in curte se vor bucura de beneficiile oferite de un astfel de gard. Iata care sunt proprietatile materialului din care este produsa o astfel de structura si de ce merita sa investesti intr-o solutie din aceasta categorie!

De ce sa montezi un gard din WPC

WPC este un acronim pentru termenul Wood Plastic Composite. Acesta defineste un material foarte eficient din care sunt construite structuri precum gardurile. Compozitul de plastic si lemn este format din faina de lemn, in proportie de peste 50% si din resturi de mase plastice. Amestecul este foarte rezistent, fiind stabilizat anti-UV, anti-mucegai si anti-insecte.

Nu se produc doar garduri din WPC, ci si alte structuri exterioare care necesita materiale solide si rezistente in timp. Este vorba despre dusumele, spatii de joaca, foisoare, pergole, mobilier urban si chiar plaje pentru piscina. Totul datorita faptului ca materialul este unul care isi pastreaza in timp nu doar structura solida, ci si aspectul. De asemenea, el este usor de intretinut.

Pe langa aceste avantaje pe care ti le ofera un gard WPC, prin prisma materialului din care este produs, el vine si cu alte beneficii remarcabile. Acestea tin atat de rolul pe care trebuie sa il indeplineasca un gard, cat si de avantajele de ordin estetic. Iata ce ofera structurile de acest fel:

Aspect – din punct de vedere estetic, materialul din care este produs in gard joaca un rol esential. Gardurile din fier au un stil modern, in vreme ce variantele din lemn sunt optiuni specifice unui stil decorativ clasic. Un gard din WPC reuseste sa imbine cele doua stiluri si sa aduca imbunatatiri estetice remarcabile pentru orice gospodarie.

Siguranta – gardul impiedica accesul persoanelor nedorite pe proprietate, precum si iesirea copiilor sau animalelor si expunerea lor la pericole. Aceasta functie este esentiala, iar gardul din material compozit o indeplineste excelent, pe termen lung.

Intimitate – structura unui gard din material compozit il face sa fie capabil sa protejeze foarte bine interiorul curtii de privirile nedorite din exterior. In special daca ai o piscina in curte, acest aspect este foarte important.

Rezistenta – gardurile din aceasta categorie sunt la mare cautare in toata lumea, gratie faptului ca sunt rezistente la factorii de mediu si formeaza si structuri solide, rezistente in fata socurilor mecanice.

Intra pe Construiesti.com si comanda gard WPC in variante de dimensiuni potrivite nevoilor tale. Beneficiezi de un pret foarte avantajos. Investeste in solutii de calitate, care iti vor completa gospodaria si o vor transforma intr-un spatiu sigur si intim!

Comments

comments