Plasma Pen, terapia care da timpul inapoi

Photo of author

By Razvan

Trecerea ireversibila a timpului se simte si pe fetele noastre care, incetul cu incetul, capata o piele tot mai cazuta, dezvolta riduri, pete de soare si alte imperfectuni.

Datorita tratamentelor din ce in ce mai inovatoare, putem preveni si chiar elimina semnele de batranete de pe tenul nostru. Unul dintre aceste tratamente este terapia cu Plasma Pen, de care poti avea parte la G.Beauty Concept, un salon de infrumusetare Brasov.

​Ce este terapia cu Plasma Pen?

Plasma Pen este cel mai avansat dispozitiv non-invaziv de intinerire a pielii. Pen-ul cu plasma poate fi folosit intr-o serie de proceduri pentru a imbunatati aspectul pielii fara a fi nevoie de interventii chirurgicale costisitoare si invazive.

Practic, Plasma Pen este un dispozitiv care, cu ajutorul unui arc electric, produce in mod artificial plasma. Rolul sau este de a leza in mod controlat epiderma, stimulandu-i productia de colagen si elastina, doua proteine importante pentru refacerea elasticitatii pielii.

​Beneficiile terapiei cu Plasma Pen

Plasma Pen este extrem de versatil si foarte eficient in netezirea ridurilor, corectarea pleoapelor lasate si estomparea cicatricilor post acneice.

De asemenea, terapia cu Plasma Pen poate:

  • oferi luminozitate pielii;

  • strange pielea lasata;

  • reduce cearcanele;

  • diminua aspectul vergeturilor.

Asadar, prin intermediul terapiei cu Plasma Pen, poti scapa de o diversitate de imperfectiuni ale pielii, iar asta intr-un timp relativ scurt, de circa 3 saptamani.

​De ce sa optezi pentru terapia cu Plasma Pen?

Pe masura ce imbatranim, stratul dermic al pielii se subtiaza si produce tot mai putin colagen, ceea ce face ca pielea sa se increteasca si sa se lase. Tratamentul cu Plasma Pen este conceput pentru a repara, inversa si atenua in mod semnificativ aceste semne de imbatranire.

Totodata, aceasta procedura nu cauzeaza dureri. Sigur, produce un mic disconfort fonic si o senzatie de ciupitura la nivelul pielii, insa aceste senzatii sunt suportabile si de scurta durata.

In plus, rezultatul oferit este de lunga durata. De fapt, efectele terapiei cu Plasma Pen sunt vizibile pana la 3 ani, spre deosebire de cele oferite de tratamentele injectabile cu botox sau cu acid hialuronic, care dureaza doar cateva luni (pana la 9 luni).

Terapia cu Plasma Pen este singurul tratament in afara chirurgiei plastice care poate fi efectuat pe pleoape. La Plasma Pen, nu se foloseste niciun anestezic injectabil, nici bisturiu si nu sunt necesare nici cusaturi sau suturi. Acest tratament are un risc foarte scazut si are efecte secundare minime. Majoritatea pacientilor se vor putea intoarce la munca in aceeasi zi dupa tratament.

Terapia se poate efectua in orice zona a fetei si a corpului, inclusiv pe frunte, in jurul ochilor, pe pleoapele superioare si inferioare, pe obraji, pe lobul urechii, in zona pliurilor nazolabiale, in colturile gurii si pe gat.