Vrei sa apelezi la servicii optimizare SEO? Iata cum te poti pregati pentru acestea!

Photo of author

By Alexandra

In ziua de astazi, SEO este necesar pentru orice afacere online, indiferent de domeniu. Astfel, fie ca vrei sau nu, vei fi nevoit sa apelezi la servicii optimizare SEO mai devreme sau mai tarziu. Totusi, agentia care se va ocupa de afacerea ta nu trebuie sa inceapa de la zero, dupa cum s-ar spune.

Mai exact, exista lucruri pe care le poti face si tu in vederea pregatirii fundatiei unei strategii SEO de succces. Totodata, interesul tau pentru aceasta parte a afacerii tale nu numai ca te va ajuta sa economisesti bani, dar va permite agentiei care iti va oferi serviciile de optimizare sa se concentreze pe lucrurile importante si complicate, pe care tu nu le-ai putea face.

Analizeaza prima pagina a rezultatelor Google

Incepe prin a-ti cauta nisa pe Google si arunca o privire la toate afacerile similare cu a ta. Cum se prezinta acestea? Pe ce se concentreaza in strategia lor de dezvoltare? Din punct de vedere SEO, trebuie sa fii atent la cum arata rezultatul competitorilor – ce fel de titluri au si asa mai departe -, dar si la continutul spre care duce acel rezultat.

Chiar daca nu ai ce face cu aceste informatii personal, o echipa ce iti ofera servicii optimizare SEO le poate folosi pentru a se familiariza cu dorintele/cerintele tale.

Creeaza o lista de cuvinte cheie relevante

Indiferent de etapa in care se afla site-ul/platforma afacerii tale, daca nu ai o lista de cuvinte cheie ar trebui sa te ocupi de aceasta acum. Lista respectiva are rolul de a-ti arata lucrurile pe care ar trebui sa te concentrezi – daca trebuie sa creezi noi pagini sau continut nou pentru blogul tau.

O astfel de lista poate fi vazuta ca un mini-plan pe care il vei arata expertilor dupa ce apelezi la servicii optimizare SEO.

Concentreaza-te pe on page SEO

Rar vei putea face off page SEO de unul singur. Ti-ar trebui o intreaga retea de publisheri si content writers pentru a putea aplica o strategie off page fara ajutorul unei agentii. In schimb, te poti pregati pentru servicii oferite de experti prin optimizarea on page a website-ului tau.

Aceasta implica definirea fiecarei pagini cu un anumit cuvant cheie, optimizarea paginilor cu numarul corespunzator de cuvinte cheie, adaugarea de imagini si de meta titlu si meta descriere. Totodata, ar fi indicat sa te asiguri ca un cuvant cheie nu este folosit ca si cuvant cheie principal pe mai multe pagini deodata.

Te-ai ocupat de toate cele mentionate?

Daca da, atunci ar trebui sa apelezi la servicii optimizare SEO chiar acum. Nu ai timp de stat pe ganduri, dupa cum s-ar spune – fiecare minut in care site-ul tau nu este optimizat din punct de vedere SEO inseamna pierderea de diferite oportunitati (clienti, conversii si asa mai departe).

O echipa profesionista, precum cea a agentiei The Markers, te poate ajuta sa te ocupi de toate aspectele SEO ale afacerii tale si sa aduca mini-planul tau mentionat anterior la stadiul de strategie completa de dezvoltare.

Contacteaza-i acum pe expertii The Markers pentru a duce platforma afacerii tale si implicit afacerea ta la urmatorul nivel!