Iata ce iti poate aduce colaborarea cu un service auto Bucuresti de top!

Photo of author

By Alexandra

In ziua de astazi, este destul de greu sa gasesti un service care sa fie exact pe placul tau – si al masinii tale, desigur. De cele mai multe ori, esti intampinat de servicii sub-standard care nu sunt de ajuns pentru a pastra integritatea masinii tale si nici satisfactia ta, ca si client.

Tocmai de aceea, toti soferii sunt constant in cautarea unui service auto Bucuresti de top – anume un service care le poate oferi toate lucrurile de care acestia au nevoie. Dar care sunt aceste lucruri mai exact?

Servicii auto de exceptie

Un service de top vine, evident, cu servicii auto de exceptie din toate punctele de vedere. Asadar, acesta iti va pune la dispozitie mecanica, electrica, service roti, service anvelope, tinichigerie si vopsitorie. Totusi, un service auto Bucuresti de top ar trebui sa fie si in rand cu noile tehnologii – acest aspect ar trebui sa fie observat la nivelul serviciilor pe care le ofera.

De exemplu, cand vine vorba de vopsitorie, exista tehnologii noi care pot imbunatati conditia stratului de vopsea in timpul si dupa aplicare. Una dintre aceste tehnologii este sistemul Nitrotherm spray, bazat pe azot incalzit in vederea aplicarii unui strat de vopsea uniform si mai rezistent.

Posibilitatea de a urmari reparatia online

Totul se face online – indiferent de domeniu si industrie. Din moment ce firmele de curierat iti ofera posibilitatea de a urmari un colet prin intermediul unei platforme online, este evident ca majoritatea serviciilor pot beneficia de un astfel sistem de urmarire.

Un service auto Bucuresti de top iti va oferi si tie posibilitatea de a urmari starea reparatiei masinii tale online. Astfel, vei sti cu exactitate cat trebuie sa mai astepti si cand te poti duce dupa masina ta.

Masina la schimb pe durata reparatiilor

Masina este un bun absolut esential, in functie de locatie. Drept urmare, poti intampina dificultati la indeplinirea sarcinilor zilnice atunci cand esti lasat fara acest bun. Service-urile de top inteleg acest lucru si ofera clientilor lor o masina la schimb pe durata reparatiilor.

Pe scurt, va fi ca si cum nu ai masina in service si nu esti nevoit sa iti intrerupi rutina zilnica. Mai apoi, regulile de schimb nu sunt atat de stricte pe cat ai crede – te poti bucura de masina la schimb aproximativ la fel de mult ca de propria masina.

Servicii de constatare daune la sediul service-ului

Un service auto merge mana in mana cu daunele de acest tip. Astfel, este mai mult decat placut sa gasesti un service auto Bucuresti care sa iti permita constatarea unei daune la sediul lor. Cu ajutorul unui astfel de service, nu trebuie sa te mai deplasezi la centre de asistenta sau la alti furnizori de servicii – constati dauna la service, iar apoi masina ta intra direct in reparatii, simplu si usor.

Un service care bifeaza toate aspectele de mai sus este Cars Inv. Acesta opereaza si ca un centru de daune, oferind un nou inteles modului in care poti rezolva toate problemele masinii tale. Servicii auto si consiliere daune de exceptie!