Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Cum se evalueaza noile profile led personalizate

Noile tehnologii de iluminare aduc posibilitati noi si versatile de decorare si de iluminare a unei incaperi. Prin combinarea specificatiilor…

By Alexandra , in Casa si gradina , at February 26, 2022

Noile tehnologii de iluminare aduc posibilitati noi si versatile de decorare si de iluminare a unei incaperi. Prin combinarea specificatiilor tehnice cu nevoia de confort data de un design aparte cu detalii fine, se pot obtine rezultate excelente cu investitii minime.

Noile profile led personalizate se definesc printr-o serie de caracteristici, care pun in prim plan montajul pe o placa de circuit ingusta si foarte flexibila, precum si functionarea la un curent de joasa tensiune si fara intrerupere. Banda led este disponibila intr-o serie de culori variate si in general este disponibila in serii de 5 metri. Aceasta poate fi taiata in diverse dimensiuni, iar la montaj adezivul dublu de pe spatele acesteia asigura o fixare foarte buna.

Benzile led se caracterizeaza printr-o latime de 1 centimetru si o lumgime de pana la 5 metri. De cele mai multe ori acestea sunt taiate de-a lungul liniilor special marcate. In functie de culoarea luminii si calitatea ledurilor se va obtine o anumita intensitate a luminii in incapere si se va putea determina calitatea benzii led.

Prin indepartarea foliei de pe adezivul dublu aplicat se va monta banda led pe suprafata dorita. In ceea ce priveste reglarea luminozitatii, aceasta se realizeaza prin intermediul unei telecomenzi. Benzile led au diverse niveluri ale lumenilor metrici si astfel pot genera o eficienta mai mare sau mai scazuta. Pentru a afla detalii despre luminozitatea benzii led, se va citi valuarea lumenilor pe metri. Daca aceasta valoare este de cel putin 450, atunci inseamna ca banda led este foarte buna, iar iluminatul va fi intens.

Pentru a evalua luminozitatea se va tine cont de trei elemente: puterea ledului si eficienta acestuia, consumul de putere al benzii led si in final numarul de leduri pe metru. Daca specificatia in lumeni lipseste, atunci cel mai probabil calitatea benzii led nu este foarte ridicata. De evitat sunt si benzile foarte ieftine cu o intensitate foarte mare a luminii, deoarece exista riscul ca acestea sa se deterioreze mult mai repede decat ar fi normal.

Principalul detaliu pentru a citi calitatea unei benzi led ramane insa numarul de led-uri pe metru si consumul de putere. La ora actuala aveti posibilitati diferite si puteti alege ceea ce va trebuie, in functie de specificatiile tehnice ale proiectului arhitectural pe care intentionati sa il iluminati. Valoarea densitatii ajuta la calcularea distantei dintre led-uri si cu cat aceasta este mai mare, cu atat este un semn ca led-urile sunt distribuite intr-un mod uniform.

Banda led vine in diverse culori, de la alb, pana la culori fixe sau variabile. In timp ce culoarea alb este potrivita pentru majoritatea aplicatiilor de iluminat din zonele exterioare, cea colorata se ptriveste pentru interior. Culorile fixe functioneaza pe baza acelorasi principii de operare ca si cea alba. Banda colorata ajuta la evidentierea anumitor detalii dintr-o incapere si confera efecte de iluminare teatrala. Banda care schimba culoarea prezinta mai multe canale de culoare montate pe aceeasi banda si printre cele mai comune se numara rosul, verdele si albastrul. Acest tip de banda se numeste RGB, conform initialelor culorilor in limba engleza si ajuta la obtinerea unor variantii de culori prin mixarea celor trei. Pentru achizitionarea unor profile led personalizate trebuie doar sa alegeti dimensiunea si culorile care va intereseaza, iar pentru orice alte detalii aveti suficiente optiuni pe piata.

Un furnizor de servicii de iluminare de inalta calitate este si ProfilistLED. Firma a fost infiintata in anul 2016 si experienta sa vasta in domeniu a oferit intotdeauna clientilor cele mai sustenabile si moderne solutii de iluminare. Tehnologia moderna si echipa de specialisti sunt principalele atuuri ale companiei cu sediul in Turcia, iar calitatea serviciilor oferite continua sa atraga din ce in ce mai multi clienti.

Comments

comments