Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Asigurăm Cel Mai Mic Preț Din Brașov Începe școala de șoferi cu doar 556 de lei

Poate ai amânat până acum să te înscrii la școala de șoferi din cauze financiare, nu a fost atât de…

By Razvan Nemesu , in Auto , at February 1, 2022

Poate ai amânat până acum să te înscrii la școala de șoferi din cauze financiare, nu a fost atât de important să acorzi un buget pentru obținerea carnetului auto. Acum simți că este momentul să faci acest pas, este timpul să scapi de întrebarea prietenilor … “- Când ai de gând să începi școala de șoferi? ”. 

Cu InstructorulTau începe călătoria, învață să conduci achitând 35% din contravaloarea școlii de șoferi InstructorulTau, restul îl achiți în două sau trei rate. Îți garantăm că prețul școlarizării pentru categoria B este cel mai mic din Brașov cu autoturismul Citroen C3,

Descoperă plăcerea condusului cu una din autoturismele noastre. Parcul auto InstructorulTau îți pune la dispoziție un Ford Focus, cu motor ECOBOOST, ușor de manevrat ce conferă siguranță în timpul procesului de învățare. Dacă te simți mai în siguranță într-o mașină mică poți alege autoturismul Skoda Fabia

Ai încredere în tine că poți învăța să conduci, vrei să-ți ușurezi viața. Într-o lume în continuă mișcare vrei să te deplasezi eficient, în siguranță și comod. Descoperă parcul nostru auto și alege un autoturism care se potrivește nevoilor tale.

La categoria B avem autoturisme care au cutie de viteze automată. Știm că este viitorul pentru această clasă auto.

Eleganta, impunătoare și extrem de ușor de manevrat datorită sistemului 4 control (vireaza si rotile din spate), autoturismul din clasa lux, Renault Talisman, este cea mai bună alegere pentru a urma cursurile la școala de șoferi din Brașov. Convinge la capitolul siguranță și risc redus, două dintre elementele de care orice începător are nevoie. Astfel, poți conduce în condiții de maximă siguranță pe orice drum și în orice condiții, atât la probele practice, cât și la probă finală, cea de examen.

Autoturismul Volkswagen Polo R-line este un model de top din clasa ei. Datorită motorizării de un litru are un consum redus de combustibil, dar în același timp are o putere considerabilă pentru un începator. Confortul și finisajele sunt desăvârșite și în același timp dispune de toate sistemele de siguranță moderne.

Categoria B automată este dedicată tuturor celor care vor sa învețe tainele sofatului într-o manieră mult mai confortabilă, mai modernă și mai sigură. La această categorie ai la dispoziție autoturismul Hyundai Santa Fe echipat cu cutie de viteze automata. Pe scurt: te bucuri de un condus mai simplu, mai plăcut! 

Categoria B+E o poți obține la școala de șoferi.InstructorulTau, îți punem la dispoziție autoturismul Hyundai Santa Fe cu remorcă. Este o facilitate în plus de care poți să beneficiezi.  

Acoperim o gamă largă de nevoi financiare dar și de siguranță și confort.

Promovabilitatea la categoriile B și BE la InstructorulTau, școală șoferi Brașov, este ridicată. Implicarea atât studenților cât și a instructorilor ne-a ajutat să ajungem în top 3 an de an la categoria B conform ultimele statistici d.r.p.c.i.v.

Orele de practică le programezi cum îți este ție mai comod. Poți alege dacă vrei dimineața sau după masă, programul este flexibil. Tactul nostru pedagogic și implicarea noastră vor face colaborarea plăcută. 

În plus, pentru partea teoretică, ți-am pus la dispoziție materia legislației rutiere în vigoare. Pe site-ul nostru ai 8 module video în care îți prezentăm exemple reale, concrete, care te vor ghida pas cu pas prin legislația rutieră.

La scoala auto Brașov InstructorulTau prețurile includ pregătirea teoretică, practică, combustibilul și întocmirea dosarului de școlarizare

Poți achita școala de șoferi în 2-3 rate fără a afecta prețul școlii. Avans minim 35 % din prețul de școlarizare.

Nu uita! Dacă alegi autovehiculul Citroen C3 prețul școlarizării pentru categoria B este cel mai mic din Brașov.

Te așteptăm la sediul nostru, pe Calea Făgărașului nr. 29 Complexul comercial Come&Go, etajul 1, spațiul E 9, Terminal R.A.T.Bv în Bartolomeu. 

Comments

comments