Cum să slăbești repede și sănătos | Artist-touch.ro

Photo of author

By Alexandra

Există o multitudine de tratamente și de creme pentru a slăbi la care apelează majoritatea femeilor, în încercarea de a deveni mai sexi și mai frumoase. Ele încearcă să țînă cât mai multe diete și să meargă constant la sală pentru fitness. Când timpul nu le mai permite să meargă la sală, datorită programului foarte încărcat, ele încep să mănânce nesănătos și la ore nepotrivite și, majoritatea ajung să apeleze la procedee chirurgicale. Însă sunt și persoane cărora le este frică de operații și rămân nemulțumite și frustrate de propriul corp. Așa au apărut diferite proceduri non-chirurgicale care te scapă de grăsimea nedorită fără bisturiu. Această procedură se numește criolipoliză, mai exact slăbire prin înghețare.

Cum se realizează criolipoliza

Într-o clinică remodelare corporală București vei întâlni procedura criolipoliza, care te va ajuta să ajungi la formele mult dorite. Această procedura se realizează cu ajutorul unui aparat care aspiră pielea odată cu stratul de grăsime de sub ea, precum un vacuum. Aparatul conține un soft special și o sondă asemănătoare cu una ecografică. Cu un astfel de aparat de criolipoliza se poate trata fiecare zonă cu țesut adipos. Sonda poate localiza zonele cu depozite mari de grăsime.

Cu o temperatură de – 11 grade Celsius, stratul de grăsime se inflamează și se desprinde de celelalte țesuturi. Este necesară expunerea la frig între 5 și 20 de minute pentru ca celulele grase să se poată dezintegra. Într-un interval de 3-4 săptămâni, ele ajung să moară și organismul le elimină natural prin procesele sale metabolice. Zonele cele mai des întâlnite sunt coapsele și abdomenul.

Prețul unei astfel de ședințe

Criolipoliza preț pe o ședință nu va fi foarte costisitoare dar nici multe rezultate nu vei avea. Pentru rezultate vizibile vei avea nevoie de 3-4 ședințe în care vei putea să ajungi la formele dorite și la greutatea mult visată. Pe tegumente nu vor apărea probleme în urma unei ședințe de criolipoliză. Aparatul acționează doar pe stratul de grăsime, fără să lezeze pielea. Pentru o astfel de procedură apelează atât femeile cât și bărbații. Mulți doresc să scape de stratul de grăsime nedorit, care s-a format în urma unei ingrasari necontrolate. Pentru a menține rezultatele acestei proceduri este nevoie să ai o dietă echilibrată, să începi să faci sport pentru ca efectele criolipolizei sa nu se diminueze dacă viața ta va continua să fie una haotică.

Pentru această procedură nu există reacții adverse sau complicații, în schimb poate apărea la câteva ore după intervenție o ușoară roseață la nivelul pielii. Foarte rar pot apărea vânătăi pentru o perioadă scurtă de timp, poate exista doar pentru câteva zile. Deși criolipoliza este relativ necunoscută, persoanele doritoare nu întârzie să apară pentru a se bucura de un succes total. Pe orice zonă pe care se aplică procedura, rezultatele sunt foarte vizibile. Nu există părți ale corpului unde procedura să nu dețină rezultate bune. Nu necesită incizii sau anestezii pentru a putea face criolipoliza și nici nu se va simți senzația neplăcută de frig. Nu vor exista complicații și nici efecte adverse.