Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Marmitele, sinonime cu productivitatea in bucatariile profesionale!

Daca lucrati in bucatarii profesionale, fie ca vorbim despre restaurante sau orice alta unitate de alimentatie publica, sigur stiti cat…

By Razvan , in Produse , at December 17, 2021 Tags:

Daca lucrati in bucatarii profesionale, fie ca vorbim despre restaurante sau orice alta unitate de alimentatie publica, sigur stiti cat de important este sa detineti marmite. Aceste echipamente reprezinta cea mai usoara si eficienta metoda de a prepara cantitati mari de alimente, intr-un timp cat mai scurt, fara a face rabat la calitate.

Presiunea reprezinta un factor esential pentru chefii din orice local, intrucat servirea rapida poate face diferenta intre o experienta placuta si una mai putin fericita. Tocmai din acest motiv, trebuie sa lasati tehnologia sa lucreze pentru dumneavoastra, atat la propriu, cat si la figurat.

Citind acest articol in continuare, veti afla de unde sa achizitionati cele mai bune modele de marmite din inox, cu incalzire directa/indirecta, de capacitate mare, dar si care sunt principalele caracteristici ale lor, inclusiv in ceea ce priveste pretul.

Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie echipamente de top, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Acest lucru le garanteaza calitatea, fiabilitatea, durabilitatea, dar si un consum redus de gaz/energie electrica. Fara alte introduceri, iata cateva modele comercializate de catre acest furnizor:

Marmita pe gaz, cu incalzire directa – pret 14.391 de lei

Acest model pentru bucatarii profesionale provine din oferta Virtus Group GmbH si are o capacitate de 50 de litri. Echipamentul face parte din Linia 700, este alimentat cu gaz (kW 10,5) si are dimensiunile de 80x73x87 de centimetri si o greutate de 97,5 kilograme;

Marmita electrica, incalzire indirecta – pret 18.498 de lei

Aceasta marmita electrica, incalzita indirect, are o capacitate de 50 de litri si o structura robusta, din inox. Modelul este dotat cu protectie IPX4, termostat pentru controlul temperaturii, termostat de siguranta, robinet de golire si picioare reglabile pe inaltime. Toate aceste caracteristici isi dovedesc utilitatea in bucatariile profesionale, unde calitatea, eficienta si siguranta sunt cuvintele de ordine. Alte caracteristici: Linia 700, dimensiuni 80x73x80 de centimetri, greutate 98 de kilograme, kW electric 12,3;

Marmita pe gaz, cu incalzire indirecta – pret 22.337 lei

Nu in ultimul rand, aceasta marmita pe gaz, cu incalzire indirecta si o capacitate de 150 de litri, face parte din Linia 900 si are urmatoarele caracteristici: dimensiuni – 80x90x87 de centimetri, greutate – 153 de kilograme, kW gaz – 24.

Un alt avantaj al achizitionarii acestor echipamente esentiale in bucatariile profesionale de la furnizorul sus-amintit, pe langa calitate, performante si productivitate la nivel de excelenta, il reprezinta garantiile oferite, atat la propriu, cat si la figurat. Astfel, cele trei modele descrise anterior vin insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera).

Pe de alta parte, garantiile Performance Care (Base Care + o revizie anuala in ultimele doua luni de garantie, training de utilizare si service level agreement in 72 de ore) si Premium Care (Performance Care + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera, service level agreement in 48 de ore) sunt disponibile contra cost (390 de lei, respectiv 700 de lei).