Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Tot ce trebuie să știi despre casă și grădină

Tot ce trebuie să știi despre casă și grădină Indiferent că stai la casă sau la bloc, locuința este spațiul…

By Alexandra , in Casa si gradina , at November 10, 2021

Tot ce trebuie să știi despre casă și grădină

Indiferent că stai la casă sau la bloc, locuința este spațiul în care îți desfășori activitățile de zi cu zi. Trebuie să fie organizată după bunul tău plac, astfel încât să simți ca și când ai fi în cel mai mai confortabil loc de pe pământ. Specialiștii în decorațiuni și grădină spun că atmosfera casei tale contribuie la starea generală de bine și la confortul psihic, esențial pentru o viață sănătoasă.

Citind o parte dintre articolele publicate pe site-ul thedeco.ro, am ajuns la concluzia că diversitatea, simplitatea și nonconformismul sunt stiluri diferite de viață, iar amenajarea casei poate influența pozitiv sau negativ starea noastră de spirit. Ai fi surprins cât de multe informații poți să afli despre vecina ta, doar prin felul în care arată casa și grădina. Designerii susțin că oamenii sunt făcuți pentru a da frâu liber imaginației, în acest fel putând să-și creeze sau să-și descopere o personalitate distinctă.

În prezent, site-urile și magazinele de specialitate oferă sute de mii de combinații în materie de mobilă și decorațiuni, astfel încât să-ți dai seama mai ușor ce anume îți crează plăcere și confort. Casa este căminul nostru, iar orice lucru din componența sa, oricât de mărunt sau nesemnificativ am crede că este, își are locul și contribuie la starea noastră de bine. Țineți minte că o atmosferă plăcută acasă, poate contribui în proporție de până la 80% la starea de fericire generală. Deși mulți nu consideră aspectul vizual ca pe ceva important, atunci când vine vorba de amenajări interioare sau exterioare, acasă te reprezintă de fapt pe tine.

Comments

comments