Imprumut cu aplicare online Standard sau STAR, cu gestionare la domiciliu!

Photo of author

By Razvan

Daca ai nevoie cat mai repede de un credit pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit la momentul potrivit, ori pentru a rezolva o problema nou aparuta in viata ta, un imprumut cu aplicare online si gestionare la domiciliu poate reprezinta o solutie deosebit de avantajoasa.

Te poti baza pe o institutie financiara nebancara pentru a imprumuta suma de care ai nevoie. Provident Financial Romania iti poate livra banii direct acasa, in cel mult 48 ore, prin intermediul serviciului optional si auxiliar de gestionare la domiciliu pe care il poti accesa contra cost.

Acest serviciu a fost lansat in exclusivitate pe piata din Romania de catre Provident in urma cu 15 ani si presupune ca un reprezentant de vanzari se va deplasa la adresa indicata de tine pentru a te ajuta sa completezi documentele necesare contractarii imprumutului, dar si pentru a-ti aduce personal banii si pentru a colecta saptamanal sau lunar ratele.

Vei stabili alaturi de reprezentantul de vanzari frecventa colectarii ratelor (saptamanal sau lunar), in functie de tipul de imprumut cu aplicare online pentru care optezi, Standard sau STAR, ambele variante oferindu-ti posibilitatea de a alege serviciul contra cost de gestionare la domiciliu. Iata care sunt avantajele fiecarui produs in parte:

Imprumut cu aplicare online Standard:

sume intre 500 si 20.000 de lei;

✔ rate fixe saptamanale;

✔ conditii minime de eligibilitate.

Imprumut cu aplicare online STAR:

✔ sume intre 6.000 si 15.000 de lei;

✔ rate fixe lunare;

✔ conditii minime de eligibilitate.

In ambele cazuri poti primi banii in maximum 48 de ore chiar acasa la tine, datorita serviciului mentionat anterior.

Conditii minime de eligibilitate:

✔ persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

venit fix dovedibil;

adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei (aceeasi cu cea din cartea de identitate);

un numar de telefon valabil.

Pentru a solicita un credit cu aplicare online, intra pe site-ul Provident.ro si completeaza formularul disponibil aici. In cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei te va contacta telefonic pentru confirmarea solicitarii tale si pentru a-ti oferi detaliile despre imprumutul pe care doresti sa il contractezi. Tot de la acesta vei putea afla si care este pragul minim al venitului lunar pe care trebuie sa-l dovedesti, in functie de tipul de credit: Standard sau STAR.

Impreuna cu Provident rezolvi totul mai usor si iti duci planurile la bun sfarsit, in cel mai scurt timp cu putinta si cu efort minim. Solicitarea ta pentru un credit de nevoi personale se afla acum doar la un click distanta!