Saturday, February 24, 2024
Afli informatiile care conteaza


Cum sa iti alegi mobila pentru baie?

Multe persoane acorda o atentie mult mai mica aspectului baii, in comparatie cu cel al altor camere, precum livingul sau…

By EduardD , in Casa si gradina , at September 27, 2021

Multe persoane acorda o atentie mult mai mica aspectului baii, in comparatie cu cel al altor camere, precum livingul sau dormitoarele. De cele mai multe ori acestea aleg mobila nepotrivita pentru baie, fapt pentru care pot schimba in totalitate aspectul placut al camerei, iar, in cele din urma, baia va fi mult mai greu de folosit. Este important ca in momentul in care este aleasa mobila, sa se ia in considerare anumite caracteristici pe care piesele sa le indeplineasca.

In cazul in care ti se pare dificil sa faci o alegere in ceea ce priveste Mobila de baie, poti accesa site-urile online, astfel incat tu sa poti achizitiona piese de inalta calitate, care sa prezinte diferite marimi si care sa fie confectionate din materiale rezistente. In mediul online vei putea gasi o gama larga si variata de produse, care sa raspunda tuturor nevoilor tale. De altfel, acestea pot fi achizitionate la un pret accesibil oricarui tip de buget. Dupa ce te-ai hotarat asupra designului pe care doresti sa il abordezi, urmeaza sa alegi produsele care te atrag cel mai mult. Inainte de a le achizitiona, ia in calcul urmatoarele aspecte:

  1. Dimensiuni

In primul rand mobila trebuie sa se potriveasca cu dimensiunile baii tale. Astfel, este important sa masori suprafata baii tale, atat in lungime, cat si in latime si inaltime. Poti realiza chiar si un plan folosind toate aceste date, care sa te ajute sa vizualizezi mult mai bine spatiul de care dispui. De altfel, pe suprafata planului deja desenat poti plasa viitoarele piese pentru a iti face o idee cu privire la aspectul final al baii tale.

In al doilea rand, mobila nu trebuie sa aiba dimensiuni considerabile, pentru a oferi spatiul necesar traficului din baia ta. Astfel, tu vei putea accesa mult mai usor celelalte piese care se afla deja in aceasta camera.

  1. Culori

Multe persoane pun accentul asupra paletei de culori folosite, in momentul in care doresc sa creeze o estetica reusita. Datorita faptului ca pe piata exista deja piese variate, nu va fi greu sa achizitionezi mobila colorate in anumite nuante. Totusi, inainte de a face o astfel achizitie gandeste-te la paleta de culori pe care doresti sa o utilizezi, apoi vizualizeaza poze cu fiecare piesa pe care urmeaza sa o folosesti. Astfel, baia ta va avea un aspect per total placut, curat si ingrijit.

  1. Finish

Pe piata vei putea gasi diferite piese care au anumite tipuri de finish, lucios sau mat. De altfel, poti gasi si piese care prezinta anumite modele sau chiar o textura usor reliefata. Achizitia finala depinde doar de tine si de estetica pe care doresti sa o obtii, folosind astfel de piese. Pentru un look interesant, poti opta chiar si pentru mixuri intre diferite piese de mobilier care prezinta diferite forme, culori si finish-uri.

Cu siguranta mediul online iti va pune la dispozitie toate produsele de care ai nevoie, astfel incat, in cel mai scurt timp sa iti poti mobila baia, dupa bunul plac.

sursa: masinadescris.ro