Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a comanda un buchet de flori

Obiceiul de a oferi flori este vechi de mii de ani si a reusit sa prinda radacini in constiinta colectiva….

By Razvan Nemesu , in Produse , at July 26, 2021

Obiceiul de a oferi flori este vechi de mii de ani si a reusit sa prinda radacini in constiinta colectiva. Oferim flori la zile de nastere, la zile onomastice, cu ocazia sarbatorilor religioase sau cu ocazia altor evenimente importante din viata.

Daca vrei sa oferi un buchet de flori si vrei sa o faci corect, cei de la IMOD Flowers au evidentiat cateva reguli pe care trebuie sa le respecti. Daca nu le stii, este posibil sa transmiti mesajul gresit sau pur si simplu sa fii judecat.

1. Asigura-te ca florile pe care le daruiesti sunt proaspete! Daca mergi intr-o florarie fizica, alege-le fir cu fir! Daca alegi sa le comanzi dintr-o florarie online, cauta o florarie care iti garanteaza prospetimea fiecarui fir in parte;

2. Cand oferi buchetul incearca sa il tii cu partea florala in sus!

3. Incearca sa oferi florile personal. De cele mai multe ori, ceea ce conteaza atunci cand oferi un buchet de flori este experienta si legatura pe care o creezi cu persoana careia i-l oferi.

4. Daca nu poti sa oferi florile personal, trimite-le prin curier alaturi de un mesaj!

5. Nu oferi flori barbatilor! Singurele situatii in care florile sunt potrivite pentru barbati sunt cele neplacute, in care barbatii sunt in spital.

6. Ofera intotdeauna florile in numar impar, deoarece se spune ca persoana care le primeste completeaza buchetul;

7. Nu oferi niciodata un buchet de flori artificiale, indiferent cat de bine ar arata acesta!

8. Alege sa oferi flori de sezon! Florile de sezon au marea calitatea de a fi disponibile doar intr-o anumita parte a anului. Daca ai ocazia, asadar, alege sa construiesti un buchet din flori proaspete, crescute in mod natural in sezonul in care tea fli;

9. Tine cont de simbolistica florilor! De-a lungul timpului florile au dezvoltat un adevarat limbaj. Dat fiind faptul ca in intreaga lume exista peste 250000 de specii de flori este imposibil sa stii simbolistica fiecarei flori in parte. Totusi, cel mai probabil vei alege sa oferi flori comune, care au creat in jurul lor adevarate povesti. Gaseste acel buchet care sa iti placa din punct de vedere estetic si informeaza-te despre ceea ce reprezinta fiecare floare in parte!
10. Asigura-te ca ambalajul florilor este impecabil! Desi vedetele sunt florile, acestea trebuie sa fie ambalate corect. Tocmai de aceea, este important sa alegi sa cumperi florile de la un florar profesionist care are experienta si poate acorda atentie fiecarui mic detaliu.

A darui flori este un gest memorabil. Daca le daruiesti din suflet, nu conteaza cum le oferi, deoarece persoana care le primeste isi va da seama de intentia ta. Totusi, este bine sa stii toate regulile, pentru a nu gafa atunci cand oferi un buchet de flori intr-o conjunctura formala.

Comments

comments