Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


TechStore.Ro Ajutam la relansare HoReCa cu aparatura profesionala Tecfrigo

Una dintre cele mai mari provocari pe care le are un business din domeniul HoReCa este aceea de a pastra…

By Razvan Nemesu , in Topuri din lume , at March 14, 2021

Una dintre cele mai mari provocari pe care le are un business din domeniul HoReCa este aceea de a pastra alimentele perisabile intr-o stare cat mai proaspata, pe perioade mari de timp. pentru asta, este nevoie de frigidere profesionale, de o foarte buna administrare a resurselor si de cunostiinte referitoare la modul in care se strica anumite alimente.

Din pacate, in perioada pandemiei singurele care pot salva alimentele de la distrugere sunt aparatele frigorifice.

Am ales sa sustinem antreprenorii romani din zona HoReCa, asadar le punem spre vanzare aparatura profesionala construita de catre cei de la Tecfrigo.

Tecfrigo, brandul italian cu succes in toata lumea

Tecfrigo este un producator de echipamente frigorifice. De la vitrine de inghetata pana la frigidere profesionale sau dulapuri frigorifice, toate ies de pe liniile de productie Tecfrigo, cu ajutorul celor aproximativ 70 de ani.

Desi este o companie mica, Tecfrigo a reusit sa se impuna pe foarte multe piete din lume, asigurand echipamente de cea mai buna calitate la preturi decente.

Pe lista avantajelor pe care le ai daca alegi sa comanzi aparate Tecfrigo se numara si urmatoarele:

  • Ai la dispozitie o multime de tehnologii moderne care usureaza foarte mult munca in bucatarie;
  • Te poti bucura de economii consistente de energie, dat fiind faptul ca echipamentele Tecfrigo sunt gandite in asa fel incat sa fie cat mai verzi;
  • DE-a lungul timpului, brandul italian a reusit sa comprime exact acele calitati ale aparatelor de care au nevoie antreprenorii. Astfel, astazi se apropie de perfectiune.

Techstore – furnizor oficial al echipamentelor Tecfrigo

Daca vrei un echipament Tecfrigo il poti gasi pe Techstore.ro. Magazinul nostru se lauda cu peste 2000 de produse de cea mai buna calitate, gandite si puse in opera de cei peste 70 de angajati.

Iti oferim produse pe care sa te poti baza si colaboram doar cu branduri de renume, precum Tecfrigo si IlSA. Avantajele pe care le ai daca alegi sa comanzi echipamentele de la noi sunt considerabile:

  • Te bucuri de un suport de cea mai buna calitate pe care ti-l oferim prin cei mai buni profesionisti ai nostri;
  • Te bucuri de livrare oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil;
  • Poti deschide coletele la livrare, pentrru a vedea ceea ce ai primit;
  • Ne asiguram ca fiecare echipament pe care il comanzi este atent verificat, pentru a nu avea niciun fel de pericol.

Daca vrei sa te bucuri de eficienta in bucatarie, Tecfrigo poate contribui foarte mult la acest lucru. Trebuie doar sa gasesti echipamentul potrivit si sa il comanzi din magazinul nostru.

 

Comments

comments