Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


De ce sa apelezi la o firma de transport mobila atunci cand te muti in alta locuinta?

Te afli intr-un moment in viata ta in care ai nevoie de o relocare? Indiferent ca se intampla in scop…

By Razvan , in Sfaturi , at January 15, 2021 Tags:

Te afli intr-un moment in viata ta in care ai nevoie de o relocare? Indiferent ca se intampla in scop personal sau in interes de serviciu, o astfel de etapa poate fi dificila si necesita o planificare detaliata. Desi te poti ocupa singur de proces, poti face lucrurile mai usoare daca decizi sa apelezi la o firma de transport mobila asa cum este Volsped.ro. Iata motivele pentru care sa alegi aceasta solutie!

O firma specializata te ajuta sa economisesti timp
In majoritatea situatiilor, o relocare poate dura o saptamana sau chiar mai mult. Asta se intampla pentru ca jobul iti ocupa deja cea mai mare parte a zilei si nu mai dispui de suficient timp pentru organizare.

Pe de alta parte, o colaborare cu o persoana avizata in domeniu te scuteste de un asemenea efort. Angajatiii de transport mobila sunt obisnuiti cu procesul si pot sa impacheteze totul chiar si intr-o singura zi. Acestia se ocupa atat de canapele sau scaune, cat si de dulapuri sau alte obiecte voluminoase.

Procesul este executat de profesionisti
Daca locuiesti intr-un apartament, probabil stii deja faptul ca mobila poate sa cada pe scari, iar incidentele de acest tip duc la deteriorarea materialului. Cei care efectueaza o mutare sunt instruiti cu modul de lucru si te ajuta sa reduci astfel de riscuri, precum si accidentele care cauzeaza rani sau dureri de spate. De asemenea, acestia nu vor lovi nici peretii sau usile din incapere.

Personalul de transport mobila aranjeaza inclusiv produse fragile sau valoroase. Totul este ambalat in conditii optime, folosindu-se inclusiv cutii speciale de carton si folii cu bule de aer sau de tip stretch. Datorita faptului ca exista inventarierea pe hartie, nimic nu este pierdut pe drum.

Ulterior, obiectele se descarca si se remonteaza la destinatie, in functie de modul in care iti doresti acest lucru. Asigurarea de 10.000 de euro a firmei este oferita gratuit si se poate extinde pana la orice valoare.

Transportul la distanta este garantat
Distantele mari sunt un obstacol suplimentar in procesul de mutare, in special atunci cand nu detii un permis de conducere si trebuie sa faca altcineva acest lucru pentru tine. Experienta este inconfortabila si poate fi necesar sa inchiriezi o camioneta sau un alt vehicul asemanator, ceea ce duce la costuri suplimentare.

O firma de transport mobila dispune deja de vehicule incapatoare si garanteaza livrarea bunurilor tale la destinatie printr-un contract care specifica conditiile. Iti sunt prezentate detaliile de care ai nevoie legate de logistica si esti anuntat in legatura cu orice problema apare pe parcursul operatiunii.

Cum alegi o firma de transport mobila?
Exista multe companii in acest domeniu, insa nu toate prezinta acelasi nivel de seriozitate. De aceea, este important sa apelezi la o echipa de profesionisti, care sa detina experienta. Opteaza pentru o firma care iti trimite o oferta de pret scrisa in mai putin de 30 de minute.

Aceasta include toate serviciile si informatiile de care ai nevoie, estimarea fiind gratuita si adaptata nevoilor personale. Se poate planifica in acelasi timp o evaluare a spatiului in care urmeaza sa aiba loc mutarea.