Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Topul greselilor pe care le fac viitorii miri atunci cand se ocupa de organizarea nuntii!

Perioada de dinaintea nuntii este frumoasa, dar poate fi si plina de tensiuni. Sunt foarte multe aspecte de planificat, iar…

By Razvan , in Interesant Sanatate Sfaturi , at December 11, 2020 Tags:

Perioada de dinaintea nuntii este frumoasa, dar poate fi si plina de tensiuni. Sunt foarte multe aspecte de planificat, iar lipsa experientei in organizarea evenimentelor isi poate spune cuvantul.

Cuplurile care aleg sa organizeze nunta pe cont propriu se confrunta cu multe situatii neprevazute, dovada fiind faptul ca nu toate cuplurile logodite ajung in fata altarului. De aceea, specialistii in organizare nunta din cadrul agentiei www.petrecem.ro au decis sa dezvaluie cateva greseli pe care viitorii miri ar trebui sa le evite:

Sa aleaga restaurantul inainte de intocmirea listei de invitati

Multi viitori miri aleg un restaurant dupa modul in care acesta este decorat, dar dimensiunile lui se dovedesc a fi prea mari sau prea mici pentru numarul de invitati prezenti la nunta. Din acest motiv, este important sa rezervi o sala de evenimente doar dupa ce ai intocmit o lista de invitati.

Noteaza pe o hartie numele apropiatilor tai care ar putea accepta invitatia, iar apoi vorbeste cu parintii tai si parintii partenerului tau pentru a afla cati invitati vor veni din partea lor. Lista de oaspeti pe care o vei face va fi orientativa, deoarece unele persoane nu vor putea onora invitatia, dar te va ajuta sa stabilesti care este restaurantul potrivit pentru nunta ta.

Sa stabileasca un buget prea mic

O alta greseala pe care o fac cuplurile logodite este sa stabileasca un buget prea mic. Costurile unei nunti sunt destul de mari, dar din cauza lipsei de experienta, exista posibilitatea sa uiti la inceput anumite detalii importante care presupun, bineinteles, plata unor sume de bani.

Pentru a evita aceasta situatie, cel mai bine este sa apelezi la o firma specializata in organizare nunta. Profesionistii iti vor spune inca de la inceput daca bugetul la care te-ai gandit este potrivit pentru eveniment si se vor incadra in suma stabilita atunci cand iti vor planifica nunta. Organizatorii de evenimente au acces la cele mai avantajoase servicii si vor face tot posibilul pentru a nu depasi bugetul.

Sa nu acorde atentie sporita serviciilor foto-video

Aceasta este o greseala majora pe care o fac viitori miri si pe care ajung sa o regrete ulterior. Nunta dureaza o zi, dar amintirile iti vor ramane toata viata. De aceea, este important sa asculti sfatul specialistilor in organizare nunta si sa alegi cu grija serviciile foto-video. Un fotograf si un cameraman profesionist vor putea surprinde cele mai frumoase cadre, pe care le vei privi cu drag mereu.

Iar daca nunta ta are un numar mare de invitati, nu ezita sa angajezi doi cameramani, pentru a putea acoperi intregul eveniment.

Sa se ghideze dupa preferintele altor persoane

Viitorii miri sunt asaltati de informatii venite din toate partile. Fiecare persoana cu care vei discuta va avea o anumita parere despre cum ar trebui sa fie o nunta sau iti va prezenta chiar si superstitii cu privire la acest eveniment.

Daca iti doresti sa te bucuri cu adevarat de nunta ta, tine cont de lucrurile care ti se par cu adevarat importante si ignora-le pe cele care iti displac. Nunta trebuie sa te reprezinte, iar amalgamul de pareri ale oamenilor din jur te poate determina sa planifici un eveniment de care nu vei fi multumita.

Pentru a fi sigura ca totul va fi ca la carte, apeleaza la agentia de organizare nunta Petrecem.ro! Lasa in seama specialistilor planificarea evenimentului tau si te vei bucura de o nunta de exceptie!