Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


La ce amanet auto din Bucuresti poti apela?

Amanetul auto reprezinta, de departe, cea mai simpla metoda de a face bani rapid. Insa cea mai dificila etapa este…

By Ciprian , in Auto , at December 21, 2020

Amanetul auto reprezinta, de departe, cea mai simpla metoda de a face bani rapid. Insa cea mai dificila etapa este reprezentata de alegerea amanetului. Numarul caselor de amanet a crescut rapid, de aceea trebuie sa fii foarte selectiv. Pentru a te asigura ca iei alegerea corecta, trebuie sa acorzi atentie celor mai importante valori: siguranta, confidentialitate si incredere.

De ce tot mai multi oameni apeleaza la amanetul auto?

In general, problemele financiare nu pot fi amanate. Pentru ca amanetul reprezinta cea mai rapida si mai simpla metoda de imprumut, tot mai multi oameni aleg sa-si amaneteze autoturismul in schimbul sumei de bani necesare.

In urma evaluarii masinii, specialistii iti vor spune suma de bani de care vei beneficia. In general, aceasta este intre 75-80% din valoarea masinii.  Dar va fi stabilita in functie de modelul autoturismului, anul de fabricatie, dar si de starea in care se afla.

Ce comision trebuie platit lunar?

Ei bine, comisionul perceput este un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand urmeaza sa apelezi la un amanet auto. Trebuie sa “vanezi” intotdeauna cel mai mic comision. In felul acesta, vei reusi rapid sa inapoiezi suma restanta si sa iti recuperezi masina.

La ce amanet auto din Bucuresti poti apela?

Pentru ca am stabilit cateva aspecte esentiale in alegerea unui amanet auto, este momentul sa afli care este amanetul auto de incredere din Bucuresti. In urma unei analize a pietei, Marco Amanet este cel care ofera cele mai mari sume de bani si percepe cel mai mic comision.

In primele 30 de zile ai comision 0, iar pe luna este maximum 4,9%.  Mai mult decat atat, transparenta este cea care diferentiaza acest amanet de restul concurentei. Inainte de amanetarea masinii vei semna un contrat in care vor fi stipulate toate costurile, inclusive suma de bani pe care trebuie sa o inapoiezi pentru a-ti recupera autoturismul. In felul acesta, nu vei avea surprise neplacute pe viitor.

Poate apela oricine la serviciile unui amanet auto?

Amanetul auto ofera servicii atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, indiferent ca sunt inregistrate cu un raport negative la Biroul de Credit. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa prezinti documentele necesare si vei putea intra pe loc in posesia banilor.

Probabil ca inainte sa semnezi contractul te intrebi “ daca nu pot achita lunar suma de bani stabilita?”. Nu trebuie sa iti faci griji! Vei beneficia de gratie in fiecare luna, daca o vei solicita.

Asadar, daca ai nevoie de un imprumut cu aprobare imediata, un amanet auto este alegerea potrivita. Trebuie doar sa te asiguri ca alegi sa colaborezi cu cel care inspira cea mai multa incredere.

 

Comments

comments