Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Amenajarea restaurantului tau cu bucatarie deschisa. Ce ai de castigat

Amenajarea restaurantului este un aspect ce pune majoritatea antreprenorilor in dificultate. Localul trebuie sa fie cat mai aerisit cu putinta,…

By Ciprian , in Sfaturi , at December 18, 2020

Amenajarea restaurantului este un aspect ce pune majoritatea antreprenorilor in dificultate. Localul trebuie sa fie cat mai aerisit cu putinta, sa contina elemente de decor spectaculoase, care sa atraga clienti, sa impresioneze prin mobilier si prin corpuri de iluminat etc. Dar ce te faci atunci cand apare in discutie bucataria? Exista doua variante: fie optezi pentru o bucatarie inchisa, ascunsa de ochii curiosilor, fie pentru una deschisa, la vederea tuturor clientilor.

Iti vom explica mai departe, in acest articol, ce ai de castigat daca alegi o bucatarie deschisa, vizibila pentru toti cei care trec pragul restaurantului tau.

O bucatarie deschisa inspira mai multa incredere

Conceptul unui restaurant cu bucatarie open space este o modalitate prin care poti inspira mai multa incredere clientilor tai. Ei vor avea ocazia sa vada cum bucatarii profesionisti prepara mancarea, iar aceasta latura transparenta ii vor face sa revina si elimine orice dubiu cu privire la calitatea produselor sau a serviciilor.

De asemenea, respectarea standardelor sanitare este un alt punct important pe care il vei putea scoate in evidenta in fata clientilor tai. In felul acesta, reusesti sa transmiti faptul ca elimini orice risc pentru persoanele alergice si nu numai.

Acum nu ramane decat sa afli care sunt preparatele preferate ale clientilor si sa pui in aplicare talentul desavarsit al bucatarilor tai! Cu siguranta vei primi un feedback pozitiv si recomandari nenumarate.

Bucatariile de tip open space din restaurante deschid apetitul

Mirosurile ademenitoare din bucatarie, ajunse la mesele clientilor, nu fac decat sa le deschida apetitul acestora. Mai mult decat atat, in momentul in care mancarea este preparata sub atenta supraveghere a lor, ei isi vor dori sa comande mai mult decat si-au propus. Ei bine, in acest vel, tu te vei bucura de comenzi mai mari si implicit, de un profit mai generos. Nu trebuie sa omitem nici faptul ca bucatarii vor avea parte de sustinere morala!

Ai ocazia de a oferi spectacole culinare clientilor

Te-ai gandit vreodata ca o bucatarie deschisa in interiorul unui restaurant poate oferi spectacole culinare clientilor? Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi echipamente bucatarie de calitate si sa angajezi numai bucatari iscusiti care sa uimeasca dincolo de talentul gastronomic. Poti surprinde clientii prin spectacole si astfel ei vor sti ca la restaurantul tau nu se vor bucura doar de preparate delicioase, ci si de un show pe cinste.

Popularitatea bucatarilor a atras dupa sine acest concept de show culinar in cadrul  restaurantelor. Asadar, bucatariile open space reprezinta o buna metoda pentru bucatari prin care pot da frau liber imaginatiei si pot delecta clientii.

Asadar, daca ai in plan sa iti deschizi un restaurant sau sa il renovezi pe cel actual, trebuie sa iei in calcul amenajarea unei bucatarii deschise. Iti va aduce o multime de beneficii si profit marit!