Sunday, November 29, 2020
Afli informatiile care conteaza


5 motive pentru a alege praguri laterale pentru Dusterul tau?

Dacia Duster este una dintre cele mai de succes masini de pe piata europeana, fiind vanduta de-a lungul intregului continent….

By Razvan Nemesu , in Auto , at October 25, 2020

Dacia Duster este una dintre cele mai de succes masini de pe piata europeana, fiind vanduta de-a lungul intregului continent. De asemenea, este apreciata si peste ocean, reusind sa castige increderea prin pretul mic, aspectul sau placut si siguranta pe care o ofera. Asta nu inseamna ca atunci cand ti-ai cumparat un Duster nu il mai poti imbunatati. Din contra, ii poti adauga tot felul de aceesorii interesante care sa ii sporeasca eficienta, siguranta si aspectul placut.

Pragurile laterale fac parte din lista cu aceste accesorii si reusesc sa se dovedeasca extrem de utile. Un set de praguri laterale  este accesibil din punct de vedere al costurilor si iti poate imbunatati in mod considerabil SUV-ul.

Care sunt motivele pentru care trebuie sa iei in considerare folosirea unor praguri laterale pentru Duster?

  1. Aspectul pe care il ofera este unul deosebit de placut. Daca alegi praguri premium, precum cele de pe Dacianmag.ro, ii poti oferi masinii un aspect mai elegant si o imagine mult mai completa si stabila.
  2. Protejeaza masina atunci cand mergi cu ea pe teren accidentat. Pragurile pot fi un tampon impotriva zgarieturilor ce pot aparea dedesubtul masinii atunci cand mergi pe terenuri pline de pietre sau de damburi;
  3. Imbunatateste confortul. Urcarea si coborarea din masina poate sa fie facuta folosind pragurile sub forma de scara. Este adevarat ca Dusterul nu este cea mai inalta masina, insa pentru persoanele in varsta sau pentru copii un prag poate sa fie extrem de utill
  4. Imbunatateste dinamismul automobilului. Dacia Duster este o masina cu un aspect dinamic. Totusi, niste praguri laterale de buna calitate pot amplifica aceasta caracteristica;
  5. Protejeaza masina impotriva murdariei in conditii meteorologice nefavorabile. Atunci cand ploua iar drumurile sunt pline de noroi, pragurile pot fi o piedica impotriva stropilor care in mod normal ajung pe portiere.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un set de praguri?

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca sunt realizate din materiale de calitate. De regula, pragurile sunt fabricate din otel inoxidabil, aluminiu sau PVC. Acorda o atentie maxima producatorului ( este bine sa optezi pentru producatori premium ) si asigura-te ca instalarea este simpla si cat se poate de fixa. Pragurile premium vin, de regula, cu instructiuni clare de instalare care iti ofera posibilitatea de a le pune pe masina in regim propriu.

 

Comments

comments