Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Care sunt beneficiile de găzduire web pentru afacerea ta online?

Care sunt beneficiile de găzduire web pentru afacerea ta online? Un hosting de încredere este benefic pentru o afacere online…

By Alexandra , in Stiri si comunicate , at June 17, 2020

Care sunt beneficiile de găzduire web pentru afacerea ta online?

Un hosting de încredere este benefic pentru o afacere online atunci când acesta își îndeplinește funcțiile pe măsură. Când nu servește în mod fiabil unui business, îi poate dăuna mai mult decât un produs defect sau un serviciu de proastă calitate. Totuși un website este folosit pentru a te conecta cu potențialii clienți înainte ca aceștia să se decidă sau nu să cumpere un produs/serviciu de la compania ta.

Prin urmare, un site calitativ și o găzduire web sunt doi factorii esențiali care îți influențează afacerea în cel mai direct mod. De ce este important să ai un hosting web viabil pentru site-ul afacerii tale? Îți prezentăm 3 avantaje de bază pe care să le iei în considerare când intenționezi să lansezi o pagină în Online pentru business-ul tău.

Un personal tehnic cu experiență lucrează cu și pentru tine

A avea angajați experimentați în domeniul tehnic la o companie de găzduire web este esențial. Serverele web, cablurile de rețea, routerele și alte echipamente se pot defecta la un moment dat. Este important ca afacerile să poată diagnostica rapid adevărata cauză a unei probleme tehnice, să știe cum să o abordeze și să acționeze rapid întru revenirea site-ului pe Online.

Atunci când alegi un website hosting la preț mic, compania de găzduire web este nevoită să angajeze personal cu costuri și mai mici, specialiști mai puțin calificați și să se gândească mai mult la profit, și nu la pierderi. În cel mai rău caz, aceste situații lasă o afacere „în aer” pe o perioadă nedeterminată, ceea ce devine un dezastru pentru clienții afacerilor date.

Perioadă de uptime de calitate pentru site-ul tău

Fiecare companie de web hosting oferă o garanție de funcționare. De regulă, când cele mai respectabile companii de domenii web au întâmpinat probleme de funcționare la site-urile clientelei sale, perioada de downtime a site-ului nu a durat mai mult de câteva ore. 

Ceea ce ar trebui să știi e că orice companie de hosting web te poate scăpa de aceste defectări, le poate preveni astfel încât să nu ai probleme cu disfuncționalitatea site-ului. Cu siguranță nu vrei să ai pierderi în vânzări din cauza căderii site-ului, în special dacă deții un site de e-Commerce.

Obții venit suplimentar din prezența ta Online

O afacere care se respectă nu trebuie să aibă un site ca o „broșură”. Acesta ar trebui să ofere clienților o modalitate de a cumpăra direct de pe Online și de a finaliza tranzacția. Poți avea profiluri pe toate rețelele sociale și să îmbunătățești reputația brandului, dar oricare ar fi situația, potențialii tăi clienți trebuie să ajungă pe site-ul afacerii tale.

Site-ul este destinația finală a potențialului client. Platformele pe care ți-ai creat prezența (Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest etc) ar trebui să se conecteze la site, pentru a atrage atenția clientului și pentru a-ți aduce vânzări. Da! Toate acestea sunt posibile dacă deții un site și un hosting web calitativ.

Site-ul și găzduirea web sunt elemente indispensabile în viața Online a oricărei afaceri. Dacă ai decis că și site-ul business-ului tău are nevoie de un hosting de calitate, atunci MegaHost este aliatul tău în obținerea acestuia. Cu o experiență de 15 ani în domeniu, compania prestează servicii de găzduire web și îți oferă servere dedicate, VPS servere și înregistrare de domeniu. Îți rămâne doar să suni la numărul de telefon 0723 011 211 și să alegi siguranță pentru site-ul tău.