Friday, October 22, 2021
Afli informatiile care conteaza


Buchete lalele in cele mai frumoase culori de la Floraria de Vis

Buchete lalele in cele mai frumoase culori de la Floraria de Vis Laleaua este una din primele flori pe care…

By Alexandra , in Casa si gradina , at June 2, 2020

Buchete lalele in cele mai frumoase culori de la Floraria de Vis

Laleaua este una din primele flori pe care le poti culege primavara. Aceasta semnifica revenirea la viata a naturii dupa o iarna geroasa. Lalelele sunt cultivate de secole. Chiar daca este posibil ca acum cateva secoele sa nu poti gasi toate culorile monunate pe care le poti comanda azi, din fericire acum ai posibilitatea de a comanda buchete lalele pe care sa le pui in casa sau sa le oferi drept cadou unei persoane dragi.

Daca vrei flori pe care sa le ai mereu in vaza in casa, le poti comanda de la Floraria de Vis si le primesti direct acasa pentru a te bucura de frumusetea florilor pe toata perioada anului. Aici poti gasi cele mai frumoase buchete de lalele in mai multe culori si combinatii. Poti cumpara buchete de lalele si frezii pe care sa le ti in vaza in living sau sa le oferi unei persoane dragi la o ocazie speciala cum ar fi o zi de nastere sau o aniversare.

Ce semnifica un buchet de lalele si frezii si cand il poti oferii?

Florile au puterea de a transmite mesaje uneori prin numarul de fire care se gaseste intr-un buchet si de cele mai multe ori prin culoarea acestora. Daca vrei ca mesajul transmis sa fie mai puternic si buchetul sa fie mai special, poti opta pentru un buchet cu flori combinate cum ar fi un buchet de lalele si frezii pe care sa il oferi unei persoane pe care o apreciezi la o ocazie speciala sau le poti alege pentru tine pentru a le pune in vaza. Inainte de a alege un astfel de buchet, afla care este semnficatia florilor din care este compus.

In epoca victoriana, frezia a primit semnficatia de floare a adevarului. In unele tari, aceasta este floarea oficiala de oferit la o a saptea aniversare a casatoriei. Multe mirese aleg floarea de frezie pentru buchetele de mireasa, acest lucru se datoreaza faptului ca in jurul anillor 1950, aceasta floare a primit o importanta mai deosebita si a fost din aleasa din ce in ce mai mult la ceremoniile de casatorie. Cand este aleasa pentru un buchet de cununie sau nunta, frezia reprezinta unitate, puritate si incredere intre cei doi parteneri care aleg sa isi uneasca destinele.

In functie de culoarea pe care o are, frezia poate avea mai multe semnficatii. Astfel ca, o floare alba reprezinta puritate si inocenta, florile multicolore reprezinta prietenie. Frezia roz reprezinta iubire materna, florile rosii simbolizeaza pasiune iar cele galbene sunt un simbol al prieteniei si a bucuriei.

Laleaua poate avea si ea mai multe semnificatii in functie de culoarea aleasa. Rosul este asociat cu iubirea, albul cu sentimentul de vinovatie si iertarea, galbenul cu fericirea si prietenia si movul cu eleganta si nobletea.

Daca alegi un buchet de lalele si frezii pe care sa il asezi in sufragerie, trebuie sa stii ca pentru ca acestea sa reziste mai mult timp in vaza, trebuie sa le acorzi putina atentie. Apa trebuie schimbata zilnic, iar tulpina lalelelor trebuie taiata din cand in cand putin mai scurta. Astfel o sa te poti bucura de intreg buchetul tau mai mult timp.

In functie de mesajul pe care il poti transmite, poti alege lalelele si freziile in culorile pe care le consideri potrivite pentru a exprima ceea ce siti si ceea ce vrei sa se interpreteze. Daca vrei sa oferi sentimente de iubire pura, poti alege un buchet de lalele rosii si frezii albe. Iar daca vrei sa oferi buchetul mamei poti alege un buchet cu lalele mov sau rosii in combinatie cu frezii roz.

Alege florile pentru orice ocazie de la o florarie online Bucuresti

Alege sa comanzi florile preferate de la Floraria de Vis, o florarie online Bucuresti de unde poti alege florile de care ai nevoie pentru a face o surpriza speciala unei persoane dragi. Acceseaza acum site-ul florariei www.florariadevis.ro si alege florile de care ai nevoie pentru ocaziile speciale din viata ta. Daca vrei poti chiar sa trmiti un buchet de flori la adresa iubitei, tot ce ai de facut este sa selectezi adresa ei la livrarea buchetului si sa faci plata cu cardul direct pe site, inainte de plasarea comenzii. Pentru orice comanda livrata in Bucuresti, beneficiezi de transport gratuit.

Comments

comments