Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Rezultatele testelor brandurilor de lenjerii de pat

Rezultatele testelor brandurilor de lenjerii de pat Am testat pe pielea tot felul de lenjerii de pat de-a lungul timpului…

By Alexandra , in Interesant , at May 18, 2020

Rezultatele testelor brandurilor de lenjerii de pat

Am testat pe pielea tot felul de lenjerii de pat de-a lungul timpului si cele mai multe au fost dezamagitoare. Nu vreau sa ma gandesc la partea financiara si la cati bani am dat pe ele pana sa gasesc ceva care sa ma multumeasca, ci ma gandesc ca in sfarsit am gasit un magazin in care pot avea incredere si pe care sa ma pot baza oricand.

Cand m-am mutat in propriul apartament mi-am dorit ca dormitorul sa arate perfect asa am tinut cont de toate detaliile, inclusiv de lenjerie care stiam ca influenteaza mult somnul. Nu doar ca nu arata bine o lenjerie slaba, dar nici nu se simte placut la atingere, nimic. De obicei cumparam lejerii de pat din supermarketuri pentru ca imi era foarte comod sa iau una cand mergeam la cumparaturi, dar trebuie sa recunosc si ca preturile erau mici. Dar preturile mici aduc de obicei si o calitate inferioara care nu merita doi bani. A durat ceva timp pana sa ma hotarasc sa gasesc niste magazine pe care sa ma pot baza si dupa ce am citit pe forumuri am ajuns la CasaNewConcept. Am auzit de acest magazin si la prieteni, insa niciodata nu am fost curios sa incerc pana acum cateva luni. Imi doream o lenjerie de pat cocolino pentru lunile de iarna cand temperaturile sunt foarte scazute si imi e mai greu sa incalzesc locuinta.

Am vazut ca aici au ceva modele din care sa aleg si mi-a fost foarte usor sa la parcurg pe toate datorita criteriilor de selectie. Pe aceasta cale oricine cred ca poate economisi mult timp pentru ca banuiesc ca nimeni nu vrea sa vada lenjeriile Cocolino cu Hello Kitty sau alte personaje din desene animate. La partea de design trebuie sa mentionez ca totul arata bine de la bun inceput, culorile sunt intense si mi se pare ca arata chiar mai bine ca in poze. Cine a mai cumparat lenjerii pana acum cunoaste dezamagirea de a alege ceva care arate intr-un fel in poze si in realitate sa fie mult diferite.

Nu ma opresc doar la aspect, ci si la calitate pentru ca o lenjerie de pat cocolino de la Casa New Concept chiar este ceea ce imi doream. Aceasta e foarte placuta la atingere si se intretine cu usurinta, motiv pentru care avem ocazia de a prelungi mult durata de viata a acestora. Per total, preturile sunt foarte bune aici si se gasesc si diferite oferte de pe urma carora merita sa profitam. Eu ma declar multumit pe deplin, iar acesta e motivul principal pentru care am scris aceasta recenzie si sper ca experienta mea sa ajute si pe altii in luarea celei mai bune decizii.

Comments

comments