Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Versace – bun gust italian și stil inconfundabil în lumea parfumurilor

Versace – bun gust italian și stil inconfundabil în lumea parfumurilor În inimile iubitorilor parfumurilor originale de marcă, Versace ocupă…

By Alexandra , in fashion , at April 13, 2020 Tags: , ,

Versace – bun gust italian și stil inconfundabil în lumea parfumurilor

În inimile iubitorilor parfumurilor originale de marcă, Versace ocupă un loc deosebit. Brandul a fost fondat în 1978 de Gianni Versace, un barbat progresist și excentric încă din adolescență. Versace s-a dezvoltat rapid devenind un designer carismatic , de renume mondial, care a marcat istoria modei decisiv si definitiv. Versace a devenit o casă mondială de modă și un simbol al luxului italian și al stilului clasic atemporal din întreaga lume.

Versace este unul dintre cele mai identificabile mărci din întreaga modă . Stilul parfumurilor originale de marcă Versace este unic și inconfundabil. Fiecare parfum pe care îl creează Versace are același patrimoniu familial imprimat de dragostea de tradiție, amestecat cu provocare și îndrăzneală, cu o pasiune care privește încrezătoare înainte în viitor. Acum ai ocazia să te delectezi cu cele mai noi apariții de parfumuri Versace.

Crystal Noir este o creație delicată, semnată Antoine Lie, casa Versace. Acest parfum oriental floral este unul din cele mai îndrăgite arome din lumea parfumurilor originale de marcă. Notele de vârf sunt condimente aromate : piperul, cardamomul și ghimbirul, iar aromele florale domină nota de mijloc : bujor, flori de portocal și gardenie. La bază, parfumul ne încânta cu lemn de santal, mosc și ambră.

Eroic, hotarat şi puternic ca un erou din mitologia greaca, Versace Eros este unul din parfumuri Versace creat pentru bărbatul senzual, pasional și atrăgător, precum zeul iubirii care a inspirat acest parfum. Nota masculină a parfumului combină aroma proaspătă de frunze de mentă, limeta şi măr verde. Stilul oriental al boabelor de tonka, vanilie și ambră întregește aerul masculin și puternic al parfumului, iar aroma de vetiver și mușchi de copac dau forță și intensitate acestui parfum Versace.

Dacă îți dorești un parfum care să te definească, îl alegi din gama variată a parfumurilor originale de marcă, unde Versace s-a impus de mulți ani cu parfumuri care au avut un succes imens și au devenit preferatele vedetelor și a publicului de pe întreg globul.

Versace pour femme este un parfum floral-fructat care definește perfect stilul Versace. Ușor și feminin, dulce și fin, îmbină note de vârf de coacază neagră, liliac și guava, iar orhideea și iasomia se îmbină în notele de mijoc. Baza de ambră și mosc, cedru și vetiver susține acest parfum delicios.

Versace pour homme este o aromă Versace în care notele de portocal, lămâie și bergamotă se mixează cu tonuri lemnoase de cedru, ferigă, mușcată, salvie, într-un parfum aparte, în notă italiană caracteristică Versace. Finețea și calitatea acestui parfum îl fac un cadou ideal pentru un bărbat matur, cu personalitate puternică și stil aparte.

Aceste parfumuri Versace sunt persistente, atrăgătoare, au note distincte și un aer care le deosebește de orice alte parfumuri, așa cum a intenționat creatorul lor. Fie că sunt florale, fructate sau lemnoase, au același stil inconfundabil Versace.

Dacă vrei să cumperi un parfum de calitate, care să te răsfețe timp indelungat, să persiste și să aibă miros original, atunci trebuie să alegi o firma de renume, care îți oferă calitatea parfumurilor originale de marcaÎn acest mod ai garanția că primești un parfum minunat de care te bucuri mai mult timp.