Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Care sunt criteriile dupa care sa iti alegi tabla magnetica perfecta?

O tabla magnetica reprezinta un sistem de afisaj foarte versatil, intrucat poate fi utilizata atat in scoli, corporatii si sali…

By Razvan , in Interesant , at March 10, 2020 Tags:

O tabla magnetica reprezinta un sistem de afisaj foarte versatil, intrucat poate fi utilizata atat in scoli, corporatii si sali de conferinte, cat si in restaurante sau hoteluri. Indiferent de domeniul in care activezi, daca ai nevoie de un astfel de obiect, trebuie sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie, atat din punctul de vedere al raportului pret-calitate, cat si al duratei de viata a produsului.

In acest sens, recomandarea noastra este sa apelezi la un furnizor de incredere, spre exemplu www.officeclass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr. 1 din Romania. In oferta acestuia, se regasesc nu mai putin de 200 de modele de tabla magnetica, din diverse categorii: Whiteboard (clasice), cu stand mobil, de sticla, triptice si interactive.

Aceste table magnetice au dimensiuni intre 30 x 40 de centimetri si 120 x 400 de centimetri si sunt dotate cu rama fie din aluminiu, fie din lemn. Ele sunt “acoperite” de o garantie intre 1 si 25 de ani si au o durata de viata intre 7 si 25 de ani.

In ceea ce priveste culorile disponibile, acestea sunt clasicul alb, dar si albastru, negru, portocaliu, rosu, roz, verde sau bleu. Cat despre producatori, acestia sunt Forster, Dahle, Desq, Herlitz, Memoboards, Rocada, Sigel, Optima etc.

Iata, in continuare, care sunt principalele criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand doresti sa achizitionezi o tabla magnetica:

1. Scopul in care va fi folosita. Cel mai important este, bineinteles, motivul pentru care o cumperi, mai exact locul in care o vei folosi. Daca iti trebuie un astfel de sistem de afisaj pentru o sala de clasa, iti recomandam sa optezi pentru un model clasic, de culoare alba sau verde, insa cu dimensiuni cat mai mari posibile.

Pe de alta parte, daca ai nevoie de o tabla pentru sedintele din cadrul unei corporatii, te sfatuim sa alegi un model cu stand mobil, care sa poata fi mutat cu usurinta din sala in sala. De asemenea, daca vrei sa achizitionezi o tabla magnetica pentru camera copilului, cu ajutorul careia acesta sa isi stimuleze creativitatea, ar trebui sa optezi pentru un model cat mai colorat si “jucaus” cu putinta.

2. Pretul. Bineinteles, pretul este unul dintre considerentele dupa care cei mai multi romani se ghideaza atunci cand vor sa cumpere un produs sau un serviciu. O tabla magnetica nu face nota discordanta, motiv pentru care trebuie sa discutam si despre acest aspect.

La OfficeClass.ro, pretul tablelor variaza intre 27,56 de lei (un model de Whiteboard de la Forster, cu dimensiunile de 60 x 40 de centimetri) si 6.957,36 de lei (un set tabla interactiva IQBoard + videproiector 3D).

3. Alte considerente. In afara modului de utilizare si a pretului, fiecare client poate avea diferite pretentii sau asteptari de la o tabla magnetica. Spre exemplu, unii pot aprecia brandul de la care provine aceasta, altii – durata sa de viata ori garantia, in timp ce pentru unii va conta intotdeauna mai mult culoarea sau designul.

Important este ca OfficeClass.ro are o oferta extrem de variata, in care fiecare client va gasi ceea ce are nevoie.

Comments

comments