Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


4 Mituri despre calatoria cu autocarul

Exista numeroase mituri in jurul calatoriilor cu autocarul. Din pacate, de multe ori, acestea ii impiedica pe cei care au…

By Aiosif , in Auto Sfaturi Turism , at February 8, 2020 Tags: ,

Exista numeroase mituri in jurul calatoriilor cu autocarul. Din pacate, de multe ori, acestea ii impiedica pe cei care au nevoie sau doresc calatoresca in scop turistic sa aleaga autocarul ca o prima optiune. Astazi, ne-am propus sa discutam despre ele tocmai pentru a-ti oferi posibilitatea de a te bucura de servicii de transport persoane international in conditii bune, de siguranta si la costuri reduse. Da, calatoria cu autocarul este optima daca alegi compania de transport persoane potrivita.

Iata care este adevarul din spatele unora dintre cele mai cunoscute mituri cu privire la transportul cu autocarul:

Dureaza prea mult

De ce ar trebui sa petrec mai multe ore pe drum cand pot ajunge imediat, la destinatie, cu avionul?

Poate parea o intrebare logica, insa iti sugeram sa tii cont si de urmatoarele aspecte:

  • o calatorie cu autocarul poate include mai multe opriri interesante, care pot fi la fel de atractive ca si locatia principala;
  • Ai ocazia sa imbini trasee turistice si multiple vizite in orase diferite;
  • Exista opriri pe traseu in care iti este oferita o masa calda, in special daca te-ai decis sa calatoresti prin serviciile de transport persoane de la Viotur.ro cu destinatia catre Anglia;
  • nu exista cozi interminabile, terminale care creaza confuzie, iar posibilitatea amanarii unei curse este foarte mica.

De asemenea, daca alegi sa rezervi biletul prin Viotur si sa calatoresti cu un autocar al uneia dintre cele mai bune firme de transport persoane din Romania, vei scuti din timpul necesar pentru a ajunge intr-o anumita locatie pentru ca nu vei fi nevoit sa schimbi mijloace de transport. De la destinatia autocarului, un microbuz iti va asigura transportul personal pana la adresa dorita.

Calatoria cu autocarul este inconfortabila

Ti s-a spus ca locurile din autocar sunt inguste si scaunele incomode, ca nu vei avea spatiu pentru picioare si nici nu te poti relaxa? Nimic mai fals atunci cand vorbim despre autocarele moderne utilizate cu precadere in transportul de persoane pe distante medii si mari.

Cei mai multi clienti care circula frecvent cu autocarele moderne spun ca locurile sunt mai spatioase decat cele din avioanele low cost si trebuie sa mai stii doua aspecte importante precum faptul ca:

  • scaunele existente in autocarele la care poti rezerva bilete prin Viotur sunt rabatabile, deci te poti intinde si relaxa fara nicio problema;
  • autocarele moderne sunt dotate cu toalete si nu mai este nevoie sa astepti, cu o mare “nerabdare” o noua oprire.

In plus, soferii autocarelor au experienta necesara, un stil de conducere preventiv si sunt intotdeauna cate 2 pe curse lungi, ceea ce face calatoria mai sigura si mai confortabila chiar si fata de cea cu propria masina.

Calatoriile lungi cu autocarul sunt plictisitoare

„Nu te gandesti ca te vei plictisi daca alegi sa parcurgi un drum lung cu autocarul?” Este o intrebare pe care probabil ai auzit-o de multe ori. Raspunsul corect: „Nu”. De ce? Pentru ca autocarele moderne ale cunoscutelor firme de transport persoane iti pun mereu la dispozitie optiuni placute de petrecere a timpului liber, fiind dotate cu cele mai noi tehnologii si iti vor oferi urmatoarele avantaje:

  • sunt dotate cu sisteme audio-video astfel incat, pe parcursul calatoriei, sa te poti bucura de filme si muzica buna;
  • ai acces gratuit la WiFi ceea ce iti permite sa folosesti timpul in mod productiv, sa lucrezi sau sa te relaxezi, citind, jucandu-te sau discutand online cu prietenii tai;
  • atmosfera din autocar este relaxanta, prietenoasa si iti ofera ocazia de a inchega noi prietenii sau chiar de a identifica noi colaboratori in plan profesional.

Organizarea unei calatorii cu autocarul este complicata

Cu siguranta organizarea unei calatorii nu este complicata! Daca alegi sa beneficiezi de serviciile de transport persoane oferite de Viotur te bucuri de facilitati unice. Plecarile zilnice cu acoperirea nationala in peste 52 de orase si din localitatile de pe traseu, precum si rezervarea gratuita si rapida prin telefon sunt doar cateva din detaliile pe care ne bazam pentru a spulbera acest mit. Mai mult decat atat, in situatia in care apare ceva neprevazut si doresti sa renunti la biletul rezervat, anularea acestuia este gratuita, lucru care nu este valabil in cadrul multor altor tipuri de transport si calatorii, iar o mare parte din acestea au taxe de anulare chiar ascunse in contractele pe care le poti semna fara multa atentie. Intr-adevar, acum nu trebuie sa iti mai faci griji ca poti pierde bani daca intervine ceva neprevazut.

Acum ca ai aflat de aceste mituri, nu iti ramane decat sa te convingi, avant posibilitatea sa optezi pentru o calatori cu autocarul. Intra pe site-ul Viotur.ro si rezerva-ti biletul catre destinatia dorita alaturi de cei dragi, beneficiand de servicii de calitate, la preturi imbatabile, pentru ca visele sa devina realitate, iar calatoriile posibile.