Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Ce trebuie sa faci pentru a obtine cu usurinta credite rapide de la o IFN?

Nu lasa oportunitatile sa treaca pe langa tine din cauza lipsei resurselor financiare. Daca ai o idee in care crezi…

By Razvan , in Sfaturi Stiri si comunicate , at January 15, 2020 Tags: ,

Nu lasa oportunitatile sa treaca pe langa tine din cauza lipsei resurselor financiare. Daca ai o idee in care crezi si vrei sa o duci la bun sfarsit, poti conta pe oferta de credite rapide de la Provident! Ai un plan de investitii si esti in cautarea resurselor necesare? Hai la Provident, solicita credite rapide in rate cu dobanda fixa si beneficiaza de corectitudine, transparenta si seriozitate la fiecare contract!

Inainte de a aplica pentru credite rapide de la Provident, este necesar sa iti faci si un plan de rambursare a imprumutului. Astfel, vei putea beneficia si pe viitor de imprumuturi de la Provident in conditii avantajoase! Iata care sunt criteriile de eligibilitate pentru solicitarea de credite rapide de la Provident:

  • Cetatenie romana, precum si varsta de peste 18 ani impliniti;

  • Un venit minim de 300 de Lei pe luna, dovedibil (se poate aduce si talonul de pensie, venit inregistrat la ANAF, adeverinta de salariu etc.);

  • Adresa de domiciliu sau de resedinta pe teritoriul Romaniei;

  • Un numar de telefon valabil.

Prin urmare, daca indeplinesti cumulativ conditiile de mai sus si doresti sa aplici pentru credite rapide, o poti face folosind una dintre cele doua metode descrise mai jos:

1. Intra pe Provident.ro si completeaza formularul de aplicare. Tot aici ai posibilitatea de a folosi simulatorul de credit pentru calcularea ratelor sau a perioadei de rambursare, in functie de suma pe care o imprumuti si de serviciile optionale alese.

De exemplu, Provident este prima institutie financiara nebancara ce ofera serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului. Acest serviciu optional si auxiliar presupune ca, odata ce solicitarea ta pentru credite rapide a fost aprobata, un reprezentant Provident se va deplasa la adresa indicata de tine pentru a-ti inmana banii si pentru semnarea contractului.

Apoi, pe durata contractului, reprezentantul te va vizita saptamanal sau lunar pentru colectarea rambursului. Alternativ, poti opta pentru transfer bancar, caz in care ai nevoie de un cont bancar valabil.

2. Telefonic, printr-un simplu apel la unul dintre numerele 021 9877 sau 021 275 75 75 (ambele cu tarif normal). Nu uita sa ai la indemna si documentele necesare, pentru ca reprezentantul sa poata efectua rapid verificarile necesare.

Astfel, daca toate conditiile de acordare a creditului au fost respectate, dosarul tau va fi trimis departamentului de Credit Risk, care il va analiza cu atentie, iar daca rezultatul acestei analize este unul favorabil, vei fi instiintat in cel mai scurt timp!

In ceea ce priveste suma de bani pe care o poti imprumuta, trebuie sa stii ca la prima ta colaborare cu Provident poti solicita credite rapide cu valoarea cuprinsa intre 500 si 10.000 de Lei. In functie de comportamentul de plata anterior, dar si de veniturile disponibile, suma disponibila pentru urmatoarele credite poate creste pana la 20.000 de lei.

Aplica si tu pentru un imprumut Provident si beneficiaza de avantajele unei companii cu o experienta de peste 13 ani pe piata creditelor rapide din Romania! Ai parte de transparenta totala in privinta costurilor si a contractului, de dobanzi fixe si de reprezentanti responsabili, care sunt alaturi de tine oricand ai nevoie!