Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


5 motive pentru a-ti duce hainele la curatatorie

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi duca hainele la curatatorie, chiar daca au acasa masini de…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at December 11, 2019

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi duca hainele la curatatorie, chiar daca au acasa masini de spalat performante care fac o treaba excelenta. De ce aleg sa faca asta? Merita sa optezi pentru curatatorie in detrimentul masinii de spalat?

Conform celor de la curatatoria-azur.ro, merita din plin sa iti duci hainele la curatatorie, insa nu de fiecare data. De multe ori, masina de spalat poate sa faca o treaba excelenta, insa atunci cand ai haine dificil de curatat sau foarte valoroase, exista suficient de multe argumente pentru a merge cu ele la curatatorie.

Top 5 motive pentru a-ti spala hainele la curatatoria de haine

  1. Ai garantia ca nu le distrugi. Fiecare haina este spalata in functie de materialul din care este realizata si in functie de modul in care este colorata. Poti spala paltoane si geci din puf si de asemenea, poti purta pantaloni sau bluze din materiale dificil de curatat;
  2. Iei hainele gata uscate si calcate. Daca ai de spalat cuverturi, perne sau lenjerii, este foarte dificil sa le speli si mai ales sa le usuci acasa. De la o curatatorie profesionala le iei gata curatate si calcate. Cu siguranta, pentru multi oameni procesul de calcare a hainelor este cel mai dificil. Tocmai din acest motiv, curatatoria ofera un avantaj urias.
  3. Economisesti timp. Apeland la o curatatorie poti sa economisesti suficient timp pe care in mod normal l-ai pierde punand la spalat;
  4. Economisesti curent, apa si detergent. Aceste consumabile sunt suportate de curatatorie.
  5. Ai de ales intre mai multe variante de curatare. Poti alege curatatorii ecologice sau curatatorii chimice. Atunci cand hainele sunt dificil de curatat este recomandata o curatatorie chimica, deoarece este foarte putin abraziva, poate elimina cu succes orice pete si mirosuri si este perfecta pentru orice tip de tesaturi.

Merita, asadar, sa ai mereu la indemana o curatatorie profesionala, mai ales daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de hainele si produsele textile pe care le detii. Nu trebuie sa iti duci in fiecare zi hainele la curatatorie, insa o data pe luna o astfel de actiune te poate ajuta sa economisesti si sa te bucuri din plin de produsele textile la care tii.

 

Comments

comments