Saturday, February 24, 2024
Afli informatiile care conteaza


5 modalitati de a-ti imbunatati brandul in online cu ajutorul serviciilor SEO

Atat procesul de optimizare pentru motoarele de cautare prin servicii SEO locale, cat si cele national ar trebui tratate ca…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi Topuri din lume , at December 19, 2019

Atat procesul de optimizare pentru motoarele de cautare prin servicii SEO locale, cat si cele national ar trebui tratate ca o parte integranta a strategiei de promovare online pentru site-ul companiei tale, mai ales daca tii sa obtii cresterea traficului organic catre site. De ce ai dori sa cresti traficul organic? Pentru ca traficul organic este “inima” unei afaceri in mediul online.

Daca detii o afacere in mediul online si doresti sa-ti imbunatatesti vizibilitatea, traficul organic si vanzarile acesteia in Google, iata cateva dintre cele mai importante motive pentru care ar fi bine sa apelezi la specialisti ca cei de la ADfel.ro si sa contractezi servicii SEO din Bucuresti:

Concentreaza-te pe calitatea continutului

Google este cel mai mare motor de cautare din lume, cu cota de piata de aproximativ 98% in Romania, iar acesta pune mult accent pe calitatea continutului prezentat pe site-uri. Tine cont ca este necesar ca continutul publicat pe site-ul companiei trebuie sa fie relevant si nu exista nicio alta solutie inlocuitoare mai buna decat continutul care te pune in valoare si optimizat pentru motoarele de cautare.

Asigura-te ca textul este un mix potrivit de continut cu imagini, infografice, videoclipuri si alte tipuri de continut media, iar cuvintele cheie se afla in centrul “atentiei”. Daca alegi sa contractezi servicii SEO profesionale este foarte posibil sa nu mai fii nevoit sa iti alegi singur cuvintele cheie sau acele expresii potrivite pentru businessul tau, ba chiar mai mult, specialistii SEO vor sti sa utilizeze corect expresiile in propozitii sau fraze potrivite, precum si sa amplaseze linkurile cu ancorele text in zonele potrivite ale unui articol.

Nu ignora obtinerea linkurilor

Google pune mult accent pe obtinerea de link-uri intr-un mod cat se poate mai natural, in special dupa actualizarile algoritmilor din acest an. Atat linkurile externe de pe site-ul tau catre alte siteuri credibile si cu autoritate mai mare, dar si linkurile care fac referinta catre compania ta venite din partea unor site-uri cu renume si autoritate ridicata ajuta foarte mult atunci cand vine vorba de cresterea traficului organic.

Din acest motiv, pe langa partea content marketing si PR este bine sa ai in vedere serviciile SEO moderne care include si tehnici eficiente din punct de vedere al strategiilor SEO de obtinere a linkurilor din continut text utilizand cele mai bune cuvinte cheie pentru activitatea ta online.

Actualizarea continutului de blog in mod regulat

Aceasta tehnica SEO este, de asemenea, o strategie eficienta atat pentru pentru motoarele de cautare, cat si pentru utilizatorii care sunt in cautare de informatii, servicii sau produse disponibile pe stoc si care vor fi incantati de ceea ce regasesc pe site.

Este recomandat ca serviciile SEO pe care le alegi sa continue sa adauge continut proaspat si actualizat, deoarece motorul de cautare apreciaza site-urile care schimba si pastreaza informatia oferita utilizatorului prin continut text.

Foloseste videoclipuri

Fii alaturi de partenerul tau si sustine-l cu materialele necesare care te pot pune in valoare.

Rata de conversie pentru site-urile care utilizează videoclipuri este de pana la 4,8%, in timp ce pentru cele acelea care nu utilizeaza videoclipuri, este de doar 2,9%. Videoclipurile sunt indragite nu numai de utilizatorii online, care cu aceasta ocazie vor sta mai mult in pagina imbunatatind bounce rate-ul, dar si de crawleri.

Utilizarea videoclipurilor de catre specialistii serviciilor SEO care se ocupa de promovarea afacerii tale va spori sansa ca pagina ta web sa fie in prima pagina a rezultatelor afisate la cautarile oamenilor chiar si cu 53%. Acest lucru pare incredibil si este un motiv suficient de bun pentru a-l include in strategia SEO. Cu siguranta va adauga un plus de valoare experientei utilizatorilor sau clientilor pe site.

Adapteaza site-ul la varianta mobila

Aceasta este una dintre cerintele digitalizarii si ale tehnicilor moderne de marketing. O echipa pregatita sa iti ofere servicii SEO moderne iti va putea indica problemele tehnice si rezolvarile astfel incat site-ul companiei tale sa fie optimizat pentru varianta mobila.

Trebuie sa iei in considerare ca o mare parte dintre utilizatorii online folosesc internetul pe smartphone-uri foarte des, iar daca afacerea ta online nu beneficiaza de adaptabilitate la acestea poti pierde multi clienti si implicit motoarele de cautare vor pozitiona site-ul companiei tale mai jos decat pe cele ale competitiei.