Friday, June 18, 2021
Afli informatiile care conteaza


Platbanda zincata, utilizata zi de zi in constructii

Platbanda zincata, utilizata zi de zi in constructii   Platbanda zincata este un produs versatil si foarte popular, deoarece este incredibil…

By Alexandra , in Topuri din lume , at October 3, 2019

Platbanda zincata, utilizata zi de zi in constructii

 

Platbanda zincata este un produs versatil si foarte popular, deoarece este incredibil de puternica, durabila, in acelasi timp flexibila si ductila. In practica, este folosita peste tot in constructii, in industrie, in viata de zi cu zi. Practic, acestea sunt materii prime pentru fabricarea de tot felul de structuri si produse metalice (arcuri auto, scule de taiere, tevi sudate, garnituri etc.); profiluri indoite (coltare, canale etc.) sau actioneaza ca un element independent, fie pentru impamantare, fie ca o componenta a diferitelor structuri, care lucreaza sub tensiune. Acest tip de platbanda impamantare, poate fi cumparata din magazinul Depo Materiale Constructii.

Platbanda zincata – element de decor

 

Designerii moderni nu au acordat atentie acestui material universal de inalta rezistenta si sigur, si il folosesc activ in decorarea cladirilor si a spatiilor in stilul la moda hi-tech, precum si in scopuri publicitare. Mai mult, in proiectare, platbanda zincata suporta o dubla sarcina functionala – ca un element de impamantare, datorita caracteristicilor de rezistenta ridicata si direct ca element de decor.

Platbanda impamantare

 

De asemenea, este adesea folosita pentru toate tipurile de produse, cum ar fi cutite si alte instrumente de taiere, masini pentru prelucrarea lemnului, feronerie, piulite, la fabricarea arcurilor, a discurilor de frana etc. Mai poate fi folosita ca orice alta suprafata metalica pentru a acoperi gauri sau rupturi. Conductele electrice, colturile indoite si canalele sunt realizate din platbanda galvanizata. Platbanda de otel galvanizat este utilizata pentru impamantare, precum si pentru crearea de paratrasnet, in timpul constructiei conductelor de alimentare cu apa. Banda galvanizata este indispensabila in cazurile in care produsele sunt expuse influentelor active ale mediului. Perioada de garantie pentru utilizare ei poate ajunge pana la 50 de ani.

Platband zincat – domenii de utilizare

 

Flexibilitatea iti permite sa o utilizezi pentru decorare, fixare, ca material de ambalare. Platbanda galvanizata perforate este indispensabila atunci cand trebuie sa efectuezi instalatii electrice. Acestea sunt utilizate pentru fixarea si conectarea elementelor sistemelor de incalzire, a conductelor de apa si de aer, pentru conectarea partilor structurilor cladirii. Lista aplicatiilor cu platband zincat este urmatoarea:  constructii (private si industriale);  agricultura casnica; arhitectura si design; fabricarea instrumentelor; transport aerian, nautic, auto (toate tipurile de transport); constructia de poduri; industria energiei electrice; industria mobilei; industria alimentara; medicina, si aceasta nu este o lista completa. Se poate vedea ca platbanda zincata este  implicata in aproape toate domeniile umane. Aceasta piesa simpla este intr-adevar un material indispensabil atat pentru uz privat, cat si pentru industriile si companiile mari.

Comments

comments