Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 motive pentru a-i cumpara copilului tau o masinuta electrica

Orice copil isi doreste o masinuta electrica, motivele fiind cat se poate de clare: este colorata, imita masinile conduse de…

By Razvan Nemesu , in Topuri din lume , at September 14, 2019

Orice copil isi doreste o masinuta electrica, motivele fiind cat se poate de clare: este colorata, imita masinile conduse de parinti si ofera o distractie maxima. Decizia de a achizitiona o astfel de jucarie insa, cade pe umerii parintilor. Multi parinti se gandesc ca masinutele electrice pot fi periculoase sau ca sunt foarte scumpe. Adevarul este altul, insa. Producatorii se focuseaza foarte mult pe siguranta iar costurile sunt din ce in ce mai mici. In plus, diversitatea de masinute pe care le poti achizitiona este foarte mare. Poti alege masina in functie de varsta, de preferintele copilului sau de elementele de siguranta si de distractie pe care le ofera.

Care sunt cele 5 motive pentru care achizitia unei masinute electrice pentru copii este una inteligenta?

1. Este o jucarie care il scoate pe cel mic in aer liber. Cu siguranta, prichindelul tau va astepta cu nerabdare iesirea in parc si va lasa deoparte tableta si telefonul.

2. Este o jucarie care invata. Jucandu-se cu o masinuta electrica, copilul va invata sa se orienteze mai bine in spatiu, isi va controla mult mai bine reflexele si va invata moodul in care functioneaza un vehicul.

3. Este sigura. In general, masinile electrice pentru copii nu depasesc viteza de 6, 8 km/ora, in asa fel incat sa poata fi ajunse cu usurinta de catre parinti. Este adevarat ca masinutele destinate copiilor mai mari pot ajunge si la 10-15 km pe ora, insa odata ce prichindelul a depasit 7-8 ani, poate sa ia anumite decizii singur. Pentru masinutele destinate celor foarte mici, producatorii au gandit o multime de elemente de siguranta: centuri, scaune moi, lipsa colturilor care pot rani si o telecomanda care este mereu in buzunarul parintelui si care poate controla masina.

4. Distractie maxima pentru cel mic. Din punct de vedere al copilului masinuta reprezinta un singur lucru: distractie. Conform statisticilor, este una dintre cele mai apreciate jucarii de catre cei mici.

5. Plimbari pentru parinti. Atunci cand achizitionezi o masinuta electrica pentru copil trebuie sa te gandesti si la tine. O astfel de jucarie iti poate oferi ocazia unor plimbari lungi prin parc, ceea ce inseamna sanatate curata.

Masinutele electrice nu sunt atat de scumpe precum ai crede, iar dovada clara sunt cei de la www.masinielectricecopii.ro. Fara doar si poate, daca vrei sa ii faci o surpriza placuta copilului tau, o astfel de jucarie este cea mai potrivita decizie pe care o poti lua.