Thursday, February 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 avantaje ale sistemului de implantologie all on 4

In Romania exista numerosi adulti carora le lipsesc dinti. Peste 30% dintre acestia au edentatii multiple, ceea ce afecteaza calitatea…

By Razvan Nemesu , in Sanatate , at January 10, 2019

In Romania exista numerosi adulti carora le lipsesc dinti. Peste 30% dintre acestia au edentatii multiple, ceea ce afecteaza calitatea vietii sociale, masticatia si starea de sanatate a intregului organism. Pana nu demult, singura solutie de refacere a danturii era prin implanturi sau prin coroane dentare, solutii ce presupuneau tratament de foarte lunga durata. Astazi insa, exista solutia All on 4 oferita de getyoursmileback.co.uk, care se evidentiaza prin cateva elemente cu adevarat uimitoare.

Ce este all on 4 si care sunt principalele avantaje pe care le ofera?

Este un sistem prin care se restaureaza o intreaga arcada pe doar  implanturi. Implanturile sunt lungi, stabile si reusesc sa asigure o recuperare rapida si un zambet perfect inca din prima zi. Printre avantajele pe care le asigura aceasta solutie se numara si urmatoarele:

  • Interval mic de asteptare intre extractia dentara si implant. In situatia clasica, implantul se pune dupa 6 luni de la extractie. In situatia all on 4, timpul necesar este mult mai scurt;
  • Realizarea intregului proces de implantare si de montare a lucrarii fixe in doar o singura zi. Practic, pacientul poate sa vina la cabinet fara dinti si in aceasi zi sa plece cu o dantura perfecta.
  • Costuri mai mici. Evident, costul pentru  implanturi este mult mai mic decat costul necesar pentru intreaga cavitate bucala.
  • Redobandirea functiilor masticatorii imediat. Poate cel mai mare avantaj al acestei tehnici este faptul ca functiile masticatorii sunt redobandite instant. Practic, persoana care apeleaza la aceasta solutie isi poate recapata toate aspectele pozitive ale vietii si poate manca fara restrictii aproape orice. Evident, igiena dentara trebuie sa fie una foate bine pusa la punct si este evitata spargerea nucilor intre dinti, insa nu exista limitari in ceea ce priveste alimentele uzuale.
  • Rezistenta in timp. De regula, implanturile All on 4 rezista fara probleme cel putin 20 de ani. In foarte multe cazuri pot rezista chiar si intreaga viata.

Este cat se poate de adevarat ca o astfel de solutie reprezinta o investitie majora. Costul poate sa ii sperie pe cei mai multi oameni, insa avantajele oferite sunt majore. Pana la urma, fiecare ar cheltui pentru propria sanatate, iar un implant de acest fel nu reprezinta altceva decat sanatate pura. Pe langa sanatate, bonusul este partea estetica prin care se recapata validarea sociala si se obtine incredere in propria persoana.

 

 

 

Comments

comments