Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Cafea ca la mama acasa

Cafea ca la mama acasa   Nu voi uita niciodata cafeaua pe care o face mama. Tin minte, cand inca…

By Alexandra , in Topuri din lume , at September 13, 2018

Cafea ca la mama acasa

 

Nu voi uita niciodata cafeaua pe care o face mama. Tin minte, cand inca locuiam cu parintii mei, in anii studentiei, ca in fiecare dimineata, mama ma trezea cu o cafea aromata care ma pregatea pentru cursuri sau examene. Acum, destinul a facut ca eu sa nu mai stau in orasul copilariei si sa ma mut cu serviciul in alta parte. Pot sa spun ca imi lipsea enorm cafeaua mamei. Oricat as fi incercat eu sa o fac exact ca ea, gustul parca nu era acelasi. Ori puneam prea multa cafea ori prea putina. Pana intr-o zi, cand o colega mi-a spus ca, daca imi doresc sa am parte, zi de zi, de o cafea excelenta pot sa imi cumpar un aparat de facut cafea. Ea isi alesese, de la magazinul online Dwyn, din categoria Cafetiera/Expressor, un astfel de produs.

Isi cumparase un Espressor cu capsule Philips HD6554/60 Senseo Original, 1450 W, 0.7l, Negru, la un pret excelent. Este un aparat compact, usor de depozitat, cu un design foarte modern. Mai mult, cafeaua pe care o poti prepara la acest espressor, are un gust deosebit fiind exact asa cum trebuie.

Am decis ca trebuie sa am si eu o cafetiera sau un expresor si chiar din acea seara am inceput sa colind “virtual” magazinul Dwyn. Aici poti gasi peste 250 de produse din aceasta categorie, la preturi diverse, astfel incat oricine sa isi poata permite.

Pentru ca imi doream ceva sofisticat, am ales pachetul promo cu Espressor +12 cutii capsule L’or, Bosch Tassimo Vivy II TAS1402, 1300w, 3.3 bar, 0.7l cu autocuratare si decalcifiere, utilizabil cu capsule. Culoarea neagra il face extrem de elegant si usor de integrat in bucataria mea ultra-moderna. In cateva zile am avut produsul. Pot sa spun ca acum am parte de o cafea excelena, exact ca la mama acasa.