Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 motive pentru care Summer Well este unul dintre cele mai apreciate festivaluri din tara

Recent, unul dintre cele mai importante festivaluri ale verii s-a incheiat. Summer Well a incantat in cele 3 zile prin…

By Razvan Nemesu , in Stiri si comunicate , at August 17, 2018

Recent, unul dintre cele mai importante festivaluri ale verii s-a incheiat. Summer Well a incantat in cele 3 zile prin artisti precum Bastille sau Kodaline si a sadit acea dorinta extrem de placuta in inimile participantilor, de a veni si anul urmator. Conform criticilor si a bloggerilor, festivalul organizatpe domeniul Stirbey, in imediata apropiere a orasului Bucuresti a fost unul dintre cele mai bine gandite si unul dintre cele mai bine primite de iubitorii de muzica. Acest lucru nu este datorat doar artistilor, ci si altor aspecte precum modul in care s-a facut curatenie, amplasamentul sau activitatile propuse de organizatori.

Care sunt cele mai importante 5 motive pentru care Summer Well este unul dintre cele mai apreciate festivaluri?

  1. Atentia la detalii. Organizatorii au gandit in detaliu fiecare element al intregului eveniment, lasand foarte putin loc de greseli. Au angajat una dintre cele mai bune firme de curatenie din Bucuresti, au delimitat bine spatiile de relaxare de cele de distractie, s-au asigurat ca mancarea este foarte buna si au creat o cursivitate intre evenimente, in asa fel incat toti cei care au venit pentru mai multe zile sa se bucure de fiecare moment.
  2. Amplasamentul. Evident, amplasamentul a contat foarte mult. Domeniile Stirbey sunt situate la doar 20 de km de Bucuresti, insa intr-un cadru verde si relaxant. Multi dintre cei care si-au cumparat bilete pentru festival au facut-o si datorita locatiei.
  3. Numaroasele activitati. Pe langa activitatea evidenta, de a asculta muzica buna si de a dansa, participantii la festival au avut de ales intre o multime de alte activitati. S-au putut bucura de zborul cu balonul, de catarari, de kaiaking sau de momente relaxante in fata unui film in aer liber.
  4. Sunetul excelent. Aminteam ca atentia la detalii a fost maxima. Aceasta s-a vazut foarte bine la sistemul de sonorizare, care a fost exemplar pentru ambele scene. Muzica a putut sa patrunda in urechile si mai apoi in inimile oamenilor pe o cale cat se poate de placuta.
  5. Curatenia. Este unul dintre cele mai importante puncte ale unui eveniment, chiar daca multi organizatori de festivaluri, concerte sau diverse alte evenimente nu ii acorda atentie. Desi sunt detalii marunte, schimbarea cosurilor de gunoi la timp, strangerea gunoaielor, curatarea toaletelor si pastrearea spatiului cat mai ordonat reprezinta unul dintre principalele motive pentru care un om revine la un eveniment. In cazul Summer Well, curatenia a fost asigurata de Curatart, o firma de curatenie care are experienta bogata si a reusit de-a lungul timpului sa isi contureze un stil propriu de lucru si sa adune o echipa de profesionisti. Desi au trecut aproape neobservati in cadrum festivalului, angajatii Curatart au fost mereu acolo si s-au asigurat ca fiecare moment e o placere.

firma curatenie festival

Lucrurile marunte fac diferenta

Nu este nevoie de lucruri iesite din comun pentru a face oamenii fericiti. De cele mai multe ori, lucrurile marunte precum calitatea unui produs, ordinea, curatenia si cateva activitati care sa le consume timpul intr-un mod placut pot sa fie suficiente pentru succesul unui eveniment. Cu aceste lucruri marunte cei de la Summer Well au reusit sa stranga an de an zeci de mii de oameni care au platit bilete. Evident, au contribuit din plin si numele mari care s-au desfasurat pe scena, insa fara micile detalii, cu siguranta festivalul din Buftea nu ar fi ajuns la a 8-a editie.

Comments

comments