Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Cum iei bani repede

Cum iei bani repede   Imi doream foarte mult sa imi achizitionez o casa. Aveam ceva bani pusi deoparte, plus…

By Alexandra , in Topuri din lume , at August 16, 2018

Cum iei bani repede

 

Imi doream foarte mult sa imi achizitionez o casa. Aveam ceva bani pusi deoparte, plus o suma pe care parintii mei mi-o facusera cadou. Imi mai trebuia destul de putin pentru a-mi cumpara o garsoniera numai pentru mine. Dar nu aveam de unde sa iau aceasta suma. Imi era destul de greu sa mai strang in plus. Deja facusem eforturi enorme pentru a nu ma atinge de acei bani. Ma gandeam sa apelez la o banca insa salariul meu actual nu era suficient de mare pentru a mi se acorda suma ceruta. Nu stiam unde sa mai incerc. Chiar nu mai aveam rabdare.

Vorbind cu un prieten, acesta mi-a sugerat sa apelez la Credius, o institutie financiara nebancara. Aceasta imi putea acorda suma necesara fara sa imi ceara adeverinta de venit sau sa tina cont ca salariul meu nu este intocmai cel potrivit pentru banii pe care ii doream. Am intrat pe site si, dupa ce mi-am facut o simulare de credit, am gasit cea mai avantajoasa formula de rambursare. Doar cu buletinul plus cateva informatii, am completat o cerere online pentru creditare urgenta. Nu credeam insa ca o sa mi se aprobe. M-am gandit ca nu am ce sa pierd si am dat drumul solicitarii. Apoi, m-am asezat la masa cu parintii mei.

In timp ce discutam problema care ma apasa, am fost contactat de un reprezentant Credius. Prima data am crezut ca este o gluma, deoarece trecuse doar o ora de la trimiterea cererii. Apoi, dupa ce mi s-a explicat ca nu este nicio farsa, mi-a confirmat ca pot sa am banii chiar si a doua zi. Nu am stat pe ganduri si am acceptat.

Cu banii luati de la Credius si ce mai aveam eu, intr-o saptamana am gasit casa potrivita si am si cumparat-o. Pot sa spun ca, datorita Credius, mi s-a implinit cel mai mare vis.

Comments

comments