Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


5 Moduri de a oferi alesei inimii tale inelul de logodna

Ce este logodna? Este uniunea dintre un barbat si o femeie care au convenit sa se casatoreasca si sa traiasca…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at August 5, 2018

Ce este logodna? Este uniunea dintre un barbat si o femeie care au convenit sa se casatoreasca si sa traiasca impreuna pentru tot restul vietii lor.

Ce este un inel de logodna? Este inelul pe care il ofera barbatul alesei inimii sale in momentul in care o cere in casatorie. Inelul este realizat, de cele mai multe ori, dintr-un metal nobil (aur) si are una sau mai multe pietre pretioase (cele mai populare sunt diamantele).

Te-ai hotarat sa iti ceri in casatorie iubita, dar nu stii in ce imprejurari sa faci acest pas? Iata 5 modalitati interesante de a oferi inelul de logodna celei cu care vrei sa iti unesti destinul:

1. Alege un loc pe care il placi – fie ca este o fantana, un acoperis de hotel, un monument sau un parc national – sa fie ceva care are o semnificatie personala pentru voi doi. Odata ce sunteti acolo, roaga pe cineva din apropiere sa va faca o fotografie impreuna si, in loc sa stai la poza, aseaza-te in genunchi si scoate cutiuta cu inelul de logodna, punand intrebarea.

2. Aranjeaza o propunere in casatorie surpriza alaturi de un caricaturist stradal. Roaga caricaturistul sa schiteze un desen cu voi doi si cu intrebarea “Vrei sa te casatoresti cu mine?” Apoi, dupa afisarea desenului, scoate inelul de logodna si pune-te in genunchi in fata iubitei tale.

3. Invita-ti iubita intr-un club in care va place sa dansati. Roaga DJ-ul sau solistul trupei care canta in local sa transmita de la microfon marea intrebare, cu dedicatie din partea ta, urmand sa cante o piesa draga voua.

4. Planifica o vacanta romantica in doi intr-o destinatie exotica sau intr-un oras fermecator. Cand va aflati in avion, utilizeaza sistemul de difuzoare (desigur, cerand voie insotitorilor de zbor) si pune-i iubitei tale mult asteptata intrebare. Ce poate fi mai frumos decat sa te logodesti la 10 000 de metri altitudine? Daca mergi la Paris, ai putea sa o ceri in casatorie in varful Turnului Eiffel. Daca alegi Venetia, inchiriaza o gondola si ofera-i acolo inelul de logodna iubitei tale.

5. Mergeti la plaja si construiti impreuna un castel de nisip (la o distanta sigura de mare). Cand partenera ta nu se uita, plaseaza inelul de logodna pe cel mai inalt turn al castelului.

Comments

comments