Monday, April 19, 2021
Afli informatiile care conteaza


Cartitele – cele mai daunatoare animale pentru curtea noastra

Aparatele anti cartite au inceput sa populeze piata in zilele de astazi. Poate ca va intrebati care ar fi cel…

By Alexandra , in Interesant , at May 10, 2018 Tags: , , , , ,

Aparatele anti cartite au inceput sa populeze piata in zilele de astazi. Poate ca va intrebati care ar fi cel mai bun aparat pe care l-ati putea alege. Deseori va veti confrunta cu decizia pe care v-a trebui sa o luati. Astfel fiind spuse lucrurile, alegerea pe care o veti face va fi extrem de importanta pentru gradina sau terenul dvs. agricol. Unele dintre cele mai recomandate produse de folosit pentru dvs., este un aparat solar. Acesta este extrem de puternic, luptand impotriva inamicilor, reusind sa ii combata.

Un aparat bazat pe energie solara poate functiona atat ziua cat si noaptea, in absenta luminii. Acesta poate rezista fara incarcare  in jur de 7 zile. Aria sa de acoperire este destul de mare, fiind recomandat sa ii schimbati pozitia odata la 2 saptamani pentru a fi siguri ca fiecare daunator a parasit proprietatea dvs.

Cartitele – cele mai daunatoare animale pentru curtea noastra

Care sunt avantajele unui aparat de gonit cartite?

  • Nu le omoara, doar va ajuta sa le dati cat mai repede afara de pe terenul dvs.
  • Aparatul va emite sunete de inalte  vibratii la fiecare 40 – 50 de secunde, care sunt daunatoare inclusiv rozatoarelor (zgomotul emanat de aparat este periculos urechilor micilor daunatori ).
  • Va protejeaza gradinile si peluzele de cartite, rozatoare, soareci, sobolani si alte animale care va pot dauna terenului. Aparatul functioneaza inclusiv impotriva furnicilor.
  • Aparatul este alimentat de o celula solara puternica. Atunci cand sunt incarcate complet, bateriile au suficienta energie pentru a actiona impreuna cu molecula alimentata de razele soarelui prin intuneric. Astfel se va mentine o protectie continua pe 24 de ore, in lipsa luminii.
  • 100% Waterproof: Un aparat pentru cartite prezinta un design rezistent la intemperii, potrivit pentru toate conditiile meteorologice.
  • Aparatul anti cartite cu ultrasunete este sigur pentru utilizare in jurul animalelor de companie si a copiilor. Nu este nevoie de produse chimice, spray-uri otravitoare sau capcane pentru a functiona asa cum trebuie.

Acestea fiind spuse, un aparat cu ultrasunete anti cartite este perfect pentru fiecare gradina in parte. Acesta isi va face treaba rapid, dvs. putand sa observati disparitia micilor tunele.

 

Comments

comments