Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 suplimente de culturism

Top 5 suplimente de culturism   Culturismul este sportul practicat de oamenii care doresc sa isi dezvolte un corp musculos,…

By Alexandra , in Interesant , at April 11, 2018 Tags: , , ,

Top 5 suplimente de culturism

 

Culturismul este sportul practicat de oamenii care doresc sa isi dezvolte un corp musculos, masiv, dar in acelasi timp sa reduca un procent cat mai mare din stratul de grasime de sub piele. Foarte importanta pentru viata unui culturist este alimentatia care are un dublu rol. La baza acestei alimentatii stau suplimentele nutritive.

Stim ca pe acest magazin online veti gasi o gama larga de suplimente nutritive si probabil va intrebati care sunt cele mai eficiente si sanatoase, pentru a va ajuta sa va construiti o masa musculara la care doar visati momentan. Indiferent de motivele pe care le aveti atunci cand urmati calea culturismului, un program de antrenament pe care il respectati la zi si aceste suplimente nutritive va vor putea ajuta.

In urmatoarele randuri va vom prezenta top 5 suplimente pentru culturism pe care le veti gasi pe aceasta platfoma online :

  1. Muscletech Nitro-Tech Ripped 1.81 kg. Acest produs vine din partea echipei americane MuscleTech, o companie de top cu peste 20 ani de experienta.  Aceasta formula 7 in 1 contine peptide de proteine din zer, CLA, MCT, L-carnitina, L-tartrat, extract de ceai verde si extract din trandafir.
  2. Cellucor C4 ORIGINAL. Cellulor C4 este creat pentru pompare, forta, energie si focalizare. Produsul  se ridica la reputatia sa solida cu o formula clasica, dar cu un nou design si mai multe optiuni de arome delicioase.
  3. EVLution Nutrition EVL BCAA 5000. EVLution este un produs ce repara masa musculara slabita si o face rezistenta, intretine sinteza proteinelor si stimularea redresarii. Ca substante pe care le contine, dorim sa precizam leutina, izoleucina si valina.
  4. Kaged Muscle CREATINE HCl Powder. Kaged Muscle vine acum intr-o forma revolutionara, ce va va ajuta la evitarea  problemelor gastro-intestinale asociate cu efectul creatinei. Acest produs va trebui micro-dozat, pentru un efect fara retentie de apa.
  5. MuscleTech Nitrotech Whey Isolate. Acest produs reprezinta un supliment bazat in principal de izolarea de proteine din zer si peptide din zer, care sunt cele mai pure surse de proteine disponibile. Fiind un supliment usor de digerat, veti castiga la masa musculara forta si putere.

Acestea sunt doar cateva dintre suplimentele pentru culturism pe care noi vi le propunem sa le achizitionati de pe shop culturism.net .