Top 5 motive pentru care lansarea Diamodis ar trebui sa te incante

Photo of author

By Razvan

Recent, cei de la Valmand au construit un nou brand: Diamodis. Daca Valmand a ajuns un nume important pe piata de bijuterii din Romania, Diamodis este, cu siguranta, un nume necunoscut…inca. Orice pasionat de bijuterii si de frumos ar trebui sa fie cat se poate de incantat de lansarea Diamodis, in conditiile in care promite sa aduca altceva pe piata de bijuterii si dat fiind faptul ca face parte din familia Valmand, cel mai probabil se va tine de promisiune.

Ce este Diamodis?

Este un site de unde poti sa cumperi cadouri pentru ea, pentru el, pentru familie, pentru colegi si pentru persoanele dragi. Partea cu adevarat interesanta este modul in care sunt realizate aceste cadouri si faptul ca indiferent ca alegi o bratara, un pandantiv sau o pereche de cercei, poti sa iti pui o farama de suflet in produsul cumparat si il poti personaliza.

Care sunt cele 5 motive pentru care ar trebui sa te bucure venirea Diamodis pe piata?

  1. Poti personaliza orice tip de bijuterie. Daca ai o idee, o poti pune in practica intr-un mod cu totul si cu totul special. Realizarea bijuteriilor se face computerizat iar rezultatele sunt uimitoare de fiecare data.
  2. Poti alege materiale care nu mai exista in Romania. Vorbim despre bijuteriile din platina, care nu mai pot fi create in alta parte in Romania.
  3. Ai un nou standard de calitate. Cu siguranta, Diamodis ridica standardele de calitate, oferind garantie pe viata pentru toate produsele cumparate, pietre 100% naturale si metale pretioase de o calitate excelenta.
  4. Primesti cadouri. Orice bijuterie vine la pachet cu o cutiuta si o punguta de cadou. De asemenea, vine la pachet si cu 5% reducere suplimentara.
  5. Poti alege intre sute de modele. In cazul in care nu ai idei pentru bijuteria pe care o doresti nu este nicio problema. Ideile vin de la expertii Diamodis si sunt, de fiecare data, excelente.

Pe o piata in care calitatea poate sa lase de dorit, Diamodis ridica stacheta si reuseste sa contureze o noua idee pentru perfectiune.