Thursday, September 21, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 solutii pentru amenajari interioare ieftine si interesante

Fiecare dintre noi isi doreste sa se bucure din plin de spatiul pe care il numeste ” acasa”. Tocmai de…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at December 20, 2017

Fiecare dintre noi isi doreste sa se bucure din plin de spatiul pe care il numeste ” acasa”. Tocmai de aceea, cerintele principale de la un astfel de spatiu sunt confortul si estetica cat mai placuta. Pentur cei cu buget redus, misiunea de a obtine confort si estetica este destul de dificila, in conditiile in care piesele de mobilier de foarte buna calitate sunt destul de costisitoare. Totusi, exista solutii. Iata 5 dintre ele!

Reconditionare mobilier vechi

Mobilierul vechi poate sa fie o adevarata comoara pentru cei care stiu sa il foloseasca. Majoritatea romanilor au case la tara, unde pot gasi mobila veche de zeci sau chiar sute de ani. Cu serviciile unui site precum sablare-romania.ro si cu putina imaginatie, mobila veche se poate transforma intr-o solutie moderna si de efect. Costurile pentru reconditionare sunt destul de mici iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, impresionante. Daca ai la indemana cateva piese vechi de mobilier, poti sa vezi aici solutii de reconditionare!

Revopsire mobilier existent

Cateodata, o pata de culoare poate sa insemne extrem de mult. Revopsirea mobilierului vechi este o solutie inteligenta atata vreme cat se foloseste vopsea de buna calitate care poate sa reziste fara probleme cativa ani.

Rearanjare mobila

Daca bugetul este chiar scazut, simpla mutare dintr-o parte in alta a mobilierului poate sa ofere o altfel de perspectiva asupra incaperilor. In felul acesta se poate da frau liber imaginatiei iar cu ajutorul catorva accesorii, rezultatele pot fi mai mult decat interesante.

Apelarea la un mester care face mobila la comanda

Mobilierul din marile lanturi de magazine, cum ar fi IKEA, este destul de costisitor. Daca se apeleaza la mesteri care pot face mobila la comanda, rezultatele pot fi mai atractive si mult mai ieftine. Singura cerinta pentru beneficiar este de a putea evidentia cat mai bine ceea ce isi doreste.

Do it yourself !

In America, conceptul de Do It Yourself este din ce in ce mai popular. In Romania este inca la inceput, insa poate sa fie o solutie alternativa excelenta daca esti o persoana care iubeste sa se joace cu fierastraie, lemn si imaginatie. Cu cateva piese de lemn si scule de buna calitate, poti materializa orice vis de amenajare interioara si iti poti crea acel spatiu personalizat de care sa fii cat se poate de mandru.

Comments

comments