Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 5 Filme de Craciun

Nu exista perioada mai festiva a anului decat Craciunul, care de-a lungul anilor a fost tema principala pentru o multime…

By Liana , in Interesant Topuri din lume , at December 4, 2017 Tags: , ,

Nu exista perioada mai festiva a anului decat Craciunul, care de-a lungul anilor a fost tema principala pentru o multime de filme clasice si moderne, amuzante si numai bune de vizionat in Ajunul Craciunului, alaturi de cei dragi. Asadar, dupa ce impodobesti bradul, ia-ti cana cu vin fiert si scortisoara si asaza-te comod in fata televizorului pentru a te delecta cu selectia noastra cu cele mai bune 5 filme de Craciun.

1. It’s a Wonderful Life

Putine filme definesc Craciunul atat de bine ca superbul lungmetraj al lui Frank Capra din 1946, unde George Bailey, fiind pe punctul de a se sinucide, este vizitat de un inger care ii arata adevarata importanta a vietii sale.

main

2. A Christmas Story

La noua ani de la Black Christmas, regizorul Bob Clark a facut un alt film extraordinar despre Craciun devenit un adevarat clasic – desi foarte diferit – cu simpaticul Ralphie Parker care, la numai 9 ani, nu isi doreste nimic mai mult de Craciun decat o pusca cu aer comprimat.

a-christmas-story-movie-ss05

3. White Christmas

Avand pe coloana sonora noua versiune a melodiei care a si dat titlul filmului (si care a fost initial interpretata de celebrul Bing Crosby in Holiday Inn), acest musical din 1954 pune in evidenta talentele unice ale lui Crosby si Danny Kaye carora li se alatura cele doua surori (Rosemary Clooney si Vera-Ellen) pentru a-l ajuta pe fostul lor comandant militar sa-si salveze cabana din Vermont.

white-christmas

4. Home Alone

Macaulay Culkin (Kevin) este uitat de membrii familiei sale acasa, de Craciun, ei plecand la Paris pentru a petrece frumoasa sarbatoare. Singur fiind, Kevin se simte obligat sa isi apere casa de doi hoti (Joe Pesci si Daniel Stern) in aceasta aventura pentru copii regizata de Chris Columbus.

Home-Alone-the-bioscope

5. Bad Santa

Aceasta comedie neagra regizata de Terry Zwigoff prezinta povestea a doi hoti care umbla prin magazine imbracati ca Mos Craciun si elful sau. Insa ei nu viziteaza magazinele cu gandul de a le oferi copiilor cadouri si bucurie, ci pentru a le jefui. Planul le este insa dat peste cap de un pusti de 8 ani care ajunge sa le arate care este adevarata semnificatie a Craciunului.

Bad-Santa-563935