Friday, May 14, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top tendinte in amenajari interioare in 2018

Ati observat cat de mult a crescut cererea pentru amenajari interioare de calitate in ultima vreme? Pe buna dreptate, de…

By Tony , in Interesant , at November 6, 2017

Ati observat cat de mult a crescut cererea pentru amenajari interioare de calitate in ultima vreme? Pe buna dreptate, de altfel, caci lumea efectiv s-a saturat de clasicii pereti albi/bej la fel de mult ca si de casele “mobilate clasic”. 2018 se anunta a fi un an al elegantei si al stilului, in care se va renunta intr-o anumita masura la tendinta minimalista din ultimii ani si in care se va pune accent pe confort.

Daca ultimii ani au fost la moda case cat mai simpliste, cu interioare cu cat mai putina mobila, in 2018 (de fapt, inca de pe acum), lucrurile au inceput sa ia o turnura usor diferita, probabil si din cauza faptului ca oamenii cu familii mari au inteles ca minimalismul nu se potriveste nicicum celor care nu sunt pregatiti sa il accepte si in niciun caz copiilor.

Asta nu inseamna nici pe departe ca stilul minimalist va fi uitat, ci doar ca va fi adaptat. Ca orice lucru bun, care chiar merita implementat in multe case, ideea de minimalism va fi modificata astfel incat sa poata fi preluata si de catre oamenii cu familii si cu copii, care au nevoie de ceva mai mult decat spatiu si 1-2 jucarii.

sticker-pereteUn alt trend in materie de amenajari interioare, care personal, ma bucura ca incepe sa fie recomandat, e cel al sticker-elor de perete. Ce poate fi mai frumos decat un copac, sau orice alt element decorativ, care sa fie imprimat deasupra patului in dormitor.

Marele avantaj oferit de aceste stickere de perete e faptul ca pot fi date usor jos, fara sa lase urme. In plus, sunt ieftine si pot fi schimbate ori de cate ori cei ce se odihnesc in respectivul domnitor vor o schimbare… de peisaj. Pentru camere de copii exista stickere cu personaje din desene animate sau chiar din filmele celor de la Pixar. Bineinteles, ele pot fi si personalizate in functie de cerintele micutilor sau ale parintilor.

Cred ca 2018 va fi anul confortului si nu neaparat al “solutiilor inteligente pentru spatiile mici” (dupa cum tot am vazut pe site-urile romanesti), cel putin pe parte de amenajari interioare. Din ce vad pe paginile de Pinterest, respectiv pe site-urile companiilor care activeaza in aceasta industrie, se prefigureaza interioare elegante, nu neaprat iesite din comun, in stilul anilor 90-95.

Sigur, cand vine vorba de confort, trend-urile sunt relative. Ceea ce place unui anumit tip de oameni cu siguranta nu place altora; iar, ca sa fiu 100% corect, cred ca multi oameni cauta ideea de confort. Totusi, gratie firmelor de design si de amenajari interioare care activeaza chiar si pe piata din .ro, se gasesc solutii elegante si ieftine de amenajare pentru orice casa.

Acest site scrie mult mai multe informatii despre amenajari interioare si tendinte.

Salvează

Salvează

Comments

comments