Friday, May 14, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 4 produse cosmetice care nu ar trebui sa iti lipseasca

In trecut, produsele cosmetice aveau o reputatie proasta, fiind utilizate mai mult pentru a imbunatati aspectul fizic al unei femei….

By Liana , in Sfaturi , at November 2, 2017 Tags:

In trecut, produsele cosmetice aveau o reputatie proasta, fiind utilizate mai mult pentru a imbunatati aspectul fizic al unei femei. In prezent, cosmeticele sunt considerate nu numai produse de infrumusetare, dar si tratamente ce prelungesc sanatatea si tineretea pielii.

In categoria produselor cosmetice intra produsele de make-up, cremele si lotiunile hidratante, precum si restul elementelor folosite pentru piele. Fie ca esti o femeie ocupata sau mai libera, trebuie neaparat sa ai in baia ta urmatoarele produse cosmetice, indiferent ca acestea sunt mai scumpe sau mai putin costisitoare:

1.Produsele de machiaj cu minerale

O femeie trebuie sa poarte machiaj mai ales la locul de munca. Acesta este un simbol al bunei ingrijiri. De asemenea, te ajuta sa arati mai bine, lucru esential daca lucrezi cu oamenii. Cu toate acestea, punerea unui machiaj de proasta calitate pe fata nu este un lucru ideal.

Foloseste doar machiaj cu minerale. Acesta are in componenta ingrediente ce imbunatatesc textura si finetea pielii, lasand porii sa respire corect.

machiaj cu minerale

2. Crema anti-imbatranire

Acest tip de crema poate ajuta la prevenirea si chiar tratarea ridurilor si liniilor fine. Comparativ cu un hidratant obisnuit, crema anti-imbatranire functioneaza mai bine in vederea imbunatatirii texturii pielii.

3. Lotiune de protectie impotriva razelor UV

Fie ca este vara sau iarna, trebuie sa iti protejezi pielea de razele nocive ale soarelui. Gaseste un produs care sa te apere de razele UVA si UVB. Acesta ar trebui sa aiba o consistenta usoara, in asa fel incat sa nu iti faca pielea sa se simta lipicioasa sau murdara.

4. Balsam de buze

Acest produs poate ajuta la tratarea buzelor crapate si uscate, fiind astfel esential in timpul sezonului rece, cand aerul aspru si temperaturile scazute ne deshidrateaza profund. Balsamul de buze este, de asemenea, recomandat a fi aplicat inainte de folosirea rujului sau luciului de buze.

balsam de buze

Comments

comments